Görünmez kahraman temalı Sıfır (Zero) dizisi 1. sezonuyla Netflix'te başladı!

İtalya yapımı bilim-kurgu dizisi "Sıfır (Zero)" 1. sezonuyla Netflix'te başladı! Zero nasıl bir dizi? Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Görünmez olmak gerçek güçtür...

Antonio Dikele Distefano'nun "Non ho mai avuto la mia età" isimli romanından uyarlanan İtalya yapımı bilim-kurgu dizisi "Sıfır (Zero)" 1. sezonuyla Netflix'te başladı.

Bilim-kurgu, komedi, drama öğeleri içeren yapımın, süreleri 21 ile 27 dakika arasında değişen 8 bölümlük ilk sezonu 21 Nisan 2021 Çarşamba günü Netflix kütüphanesine eklendi.

SIFIR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Peki, Zero'da izleyiciyi nasıl bir hikaye bekliyor?

21-04/22/zero-netflix-foto.jpeg

Zero'nun hikayesi; görünmezlik gücü olan utangaç bir genç Omar'ın, yaşadığı mahalleyi savunmak için sanatçı olma hayallerini bir kenara bırakıp bu gücü kontrol etmeyi öğrenmek zorunda kalmasıyla gelişen olaylara odaklanıyor.

Omar; bir süper kahraman değil ama Milan'ın bir banliyösünde yaşayıp kaçmak istediği Barrio bölgesi tehlike altındayken güçlerini keşfeden modern bir kahramandır. Mahallelerini kurtarmak için yeni arkadaşları Sharif, Inno, Momo ve Sara ile ekip kuran Zero bu süreç içinde dostluğu ve hatta belki de aşkı keşfedecektir.

Sezonun açılış bölümünde; Anna ile tesadüfen tanışmasının ardından haksız yere bir motosikleti yakmakla suçlanan Omar'ın görünmezlik yeteneği, yerel bir gangsterin dikkatinden kaçmaz.

21-04/22/zero-2-poster.jpg

"ZERO" OYUNCU KADROSU

Sıfır'ın oyuncu kadrosunda Giuseppe Dave Seke (Zero), Haroun Fall (Shariff), Beatrice Grannò (Anna), Dylan Magon (Momo), Daniela Scattolin (Sara), Madior Fall (Inno), Virgina Diop (Awa) gibi isimler yer alıyor.

Red Joint Film'in iştirakiyle Fabula Pictures yapımcılığında hazırlanan dizinin yaratıcılığını Menotti üstlenirken; yazar kadrosunu Carolina Cavalli, Antonio Dikele Distefano, Lisandro Monaco, Massimo Vavassori ve Stefano Voltaggio oluşturuyor.

21-04/22/zero-izle.jpg

Paola Randi, Ivan Silvestrini, Margherita Ferri ve Mohamed Hossameldin ise birinci sezon bölümlerinin yönetmen koltuğunda oturan isimler.

"Zero (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin