Eski kız arkadaşını darp eden Ozan Güven Babil dizisine devam edecek mi?

Oyuncu Ozan Güven'in dizi anlaşması devam edecek mi?


10 Ağustos 2020 - 16:28
Magazin

Şimdilerde Babil dizisinde rol alan Ozan Güven, yakın zamanda eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği haberleri ile gündeme gelmişti. Bulutsuz tarafından mahkemeye verilen ve sosyal medyada ifşalanan Güven iddiaları reddetmişti. 

Ozan Güven hakkında çıkan haberlerin ardından sosyal medyada hem ünlüler hem de izleyici sınıfındaki insanlar kadına yönelik şiddete ilişkin ortak çağrıda bulunmuş, senaristler de bildiri yayınlayarak bu durumu kınayarak Güven'e karşı duruşlarını bildirmişlerdi. Bu gelişmelerin ardından gözler Babil dizisinin yapımcısı Ay Yapım'a çevrildi. Konu ile ilgili hiçbir açıklama yapmayan şirketin ne yapacağı merakla beklenirken, savcılığın dava açmasının ardından Ay Yapım'ın gelecek kamuoyu ve reklamveren baskısı nedeniyle Güven'le yola devam etmeme kararı aldığı konuşulmaya başladı. 

"Ben Deniz Bulutsuz'a tek bir tokat bile atmadım. Haklılığım yargı sürecinde ispatlanacak. Yargı kararı beklensin" diyerek açıklama yapan Ozan Güven'in ise anlaşması nedeniyle Babil'e devam etmek istediği ve yapım şirketinin de bu konuda arkasında durmasını beklediği öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin