Euphoria 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

HBO'nun ses getiren yeni gençlik dizisi Euphoria'nın yeni bölümünde neler olacak? Euphoria 1. sezon 5. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

Başrolünde genç oyuncu-şarkıcı Zendaya'yı bulunduran cesur gençlik dizisi "Euphoria" geçtiğimiz hafta sonu sezonun dördüncü bölümü "Shook One Pt. II" ile ekranlardaydı.

EUPHORIA 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kimlik arayışındaki bir grup lise öğrencisinin uyuşturucu, cinsellik, travma ve sosyal medya dünyalarında aşk ve arkadaşlık ilişkilerini inişli çıkışlı bir şekilde yürütmeye çalışmalarını konu edinen HBO'nun gençlik dizisi Euphoria'nın son bölümünde; Rue, Jules için temiz kalmaya çalışır ve festivalde Gia'ya refakat eder. Bu arada Jules, ailesiyle birlikte olan Cal ile beklenmedik bir karşılaşma yaşar. Kat, bir durumu yanlış yorumlayana dek Ethan ile takılır. Nate ise gerçekte kim olduğunu ortaya koyar.

19-07/14/euphoria-1x05-foto2.jpg

EUPHORIA 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ! EN YÜKSEK REYTİNGLER GELDİ!

Dizi, sezonun dördüncü bölümünde izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.2 reyting ve 0.61 milyon izleyici rakamlarını elde ederek başarılı ekran performansını sürdürdü ve geçen haftaya göre %24, sezon açılışına göre %5'lik bir yükseliş göstererek şimdiye kadarki en yüksek izlenme oranlarına ulaştı.

Euphoria'nın ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

EUPHORIA 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Sam Levinson'ın senaryosunu kaleme alıp; Jennifer Morrison'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "03 Bonnie and Clyde" 14 Temmuz 2019 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/14/euphoria-1x05-foto3.jpg

EUPHORIA 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Festivalin sonunda Maddy (Alexa Demie) ve Nate (Jacob Elordi) bir polis soruşturmasıyla uğraşmak zorunda kalır.

Jules (Hunter Schafer), Rue'nun (Zendaya) ayıklık hali konusunda kendisini baskı altında hissetmeye başlar.

Kat (Barbie Ferreira), kafası karışık Ethan'ı (Austin Abrams) görmezden gelir ve yeni yaşam tarzını kucaklar. Cassie (Sydney Sweeney), kendisini Daniel'dan (Keean Johnson) uzak tutmaya ve McKay (Algee Smith) ile olan ilişkisine odaklanmaya çalışır.

Cal (Eric Dane) ise eylemlerinin oğlunu nasıl etkilediği konusunda endişe duyar.

EUPHORIA YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-07/14/euphoria-1x05-foto1.jpg

19-07/14/euphoria-1x05-foto4.jpg

19-07/14/euphoria-1x05-foto5-1563116087.jpg

"Euphoria" (HBO) 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin