Big Little Lies 2. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Dedektif Quinlan, Monterey Beşlisi'nin peşinde koşmaya devam ettikçe işler çözülmeye başlar... HBO'un yeni sezonuyla da çok konuşulan popüler dizisi Big Little Lies'ın yeni bölümünde neler olacak? Big Little Lies 2. sezon 6. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

HBO'nun ilk sezonuyla pek çok ödüle layık görülen "Big Little Lies" dizisi geçtiğimiz hafta sonu "Kill Me" isimli sezonun beşinci bölümüyle ekranlara geldi.

BIG LITTLE LIES 2. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Liane Moriarty'nin aynı isimdeki romanından uyarlanan; güçlü dostluklara, aile olgusuna ve evlilik hayatının kırılganlığına dair hikayeler ve benzersiz oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Big Little Lies'ın yeni sezon beşinci bölümünde; her kadın kendi aile sorunlarıyla uğraşırken, gerilim artmaya devam eder. Renata, Gordon'un yasal sıkıntılarından kaynaklanan beklenmedik sonuçlar ile ilgilenmek durumundayken, Celeste'ye yardım etmeye çalışır. Bonnie ise geçmişindeki acı dolu anıları tekrar yaşar.

19-07/13/big-little-lies-2x05-foto2-1562330534.jpg

BIG LITTLE LIES 2. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ! RAKAMLAR YÜKSELİYOR!

Dizi, Andrea Arnold'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 1.77 milyon izleyici rakamlarını elde ederek çıkışını sürdürdü ve ilk sezon final bölümünün ardından en yüksek izleyici sayısına erişti.

İkinci sezonunda da kanalını memnun eden reytingler yakalamaya devam eden dizinin ikinci sezonu 7 bölümden oluşuyor.

BIG LITTLE LIES 2. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Big Little Lies; David E. Kelley & Liane Moriarty'nin senaryosunu kaleme alıp, Andrea Arnold'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümü "The Bad Mother" ile 14 Temmuz 2019 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/13/big-little-lies-2x06-foto-1562973634.jpg

BIG LITTLE LIES 2. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Dedektif Quinlan (Merrin Dungey), Monterey Beşlisi'nin peşinde koşmaya devam ettikçe işler çözülmeye başlar...

Celeste (Nicole Kidman), Mary Louise (Meryl Streep) tarafından hazırlıksız yakalanır. Gordon (Jeffrey Nordling), Renata'yı (Laura Dern) hayal kırıklığına uğratmaya devam eder.

Bonnie (Zoë Kravitz), annesinin çektiği acılara ve süregelmekte olan suçluluk duygusuna bir çözüm bulmak için düşünür taşınır. Ed (Adam Scott) ise savunmasız bir anında yakalamasının öncesinde Madeline'e (Reese Witherspoon) sıra dışı bir teklif sunar.

"Big Little Lies" (HBO) 2. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin