Claws 3. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

TNT'nin eğlenceli yaz dönemi dizisi Claws'ın yeni bölümünde neler olacak? Claws 3. sezon 6. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

TNT'nin yaz dönemi dizisi "Claws" geçtiğimiz hafta sonu "Zaddy Was a Rolling Stone" isimli sezonun beşinci bölümüyle ekranlardaydı.

CLAWS 3. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güney Florida'daki bir manikür - pedikür salonunda çalışan ve hepsi birbirinden oldukça farklı karakterlere sahip, sırlarla dolu beş kadının başından geçen olaylara, iniş ve çıkışlarına odaklanan hikayeye sahip Claws'ın son bölümünde; geçmişlerinden beklenmedik bir akrabanın ortaya çıkışı Desna ve Dean'in dünyalarının farklı yöne dönüşüne neden olur. Lovestone'lar ayaklarının altında çok fazla dolandığını düşündükleri Desna'ya misilleme yaparlarken işler beklenmedik bir noktaya gider.

19-07/13/claws-3x05-foto1.jpg

CLAWS 3. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Darrin Dortch'un senaryosunu kaleme alıp, Niecy Nash'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 0.74 milyon izleyici rakamlarını elde edip geçen haftaya benzer reytingler ortaya koydu.

Dizinin üçüncü sezonu 10 bölümden oluşuyor.

CLAWS 3. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Claws; Sharon Lee Watson'ın senaryosunu kaleme alıp, Clare Kilner'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümü "Fly Like an Eagle" ile 14 Temmuz 2019 Pazar akşamı TNT ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/13/claws-3x06-foto.jpg

CLAWS 3. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Kardeşini geri kazanmak için Vali Patel hakkında bildiklerinden başarıyla yararlandıktan sonra zafer kazanmış bir şekilde kumarhaneye geri dönen Desna (Niecy Nash), Mac (Michael Horse) ve Melba'nın (Rebecca Creskoff) Dean'e (Harold Perrineau) etkisinin sandığından çok daha fazla olduğunu anlar.

"Claws" (TNT) 3. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin