Euphoria 3. sezon olacak mı? HBO dizisinden son gelişmeler!

HBO'nun Zendaya'lı popüler gençlik dizisi "Euphoria"nın geleceğine dair müjdeli haber geldi! Detaylar...

HBO'nun Zendaya'lı popüler gençlik dizisi "Euphoria"nın geleceğine dair müjdeli haber geldi!

EUPHORIA 3. SEZONUYLA GELECEK!

İkinci sezonu devam etmekte olan Emmy ödüllü dizi "Euphoria" yayıncı kanaldan resmi 3. sezon onayını aldı.

Dizinin yeni sezon onayı alması, ikinci sezonu hem HBO hem HBO Max için reyting rekorları kırmaya devam ederken beklenen bir gelişmeydi. Yapımın 2. sezon prömiyeri tüm HBO platformlarında 15 milyon izleyiciyi aştı.

Sam Levinson'ın yazar, yönetmen ve yönetici yapımcılığını üstlendiği Euphoria, eleştirel ve kültürel açıdan son dönemin en büyük başarılarından birini elde etmiş durumda. Neredeyse her bölümüyle Twitter'da trend olmanın ötesinde dizi, 2020 Primetime Emmy Ödülleri'nde, Zendaya'nın drama serisi dalında tarihe geçen en iyi kadın oyuncu ödülü dahil olmak üzere üç ödül almayı bildi.

İlk iki sezonu 8 bölümden oluşan, ayrıca iki özel bölümü bulunan Euphoria'nın 3. sezon bölüm sayısı ya da yayın tarihi ile ilgili henüz bir detay verilmedi.

22-02/19/euphoria-3-sezon-onayi.jpeg

HBO'dan Francesca Orsi onay gelişmesi ile ilgili "Sam, Zendaya ve Euphoria'nın tüm oyuncu kadrosu ve ekibi, anlatı geleneğine ve biçimine meydan okuyarak ikinci sezonu olağanüstü zirvelere taşıdı. Bu son derece yetenekli ekiple çalışmaktan daha fazla onur duyamaz, onlarla üçüncü sezona devam etmek için daha heyecanlı olamazdık" ifadelerini kullandı.

Kimlik arayışındaki bir grup lise öğrencisinin uyuşturucu, cinsellik, travma ve sosyal medya dünyalarında aşk ve arkadaşlık ilişkilerini inişli çıkışlı bir şekilde yürütmeye çalışmalarını konu edinen Euphoria'nın oyuncu kadrosunda Zendaya, Hunter Schafer, Jacob Elordi, Alexa Demie, Sydney Sweeney, Maude Apatow, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Algee Smith, Barbie Ferreira, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid ve Austin Abrams gibi isimler yer alıyor.

22-02/19/euphoria-oyunculari.jpeg

EUPHORIA 2. SEZON 27 ŞUBAT'TA SONLANIYOR!

Devam etmekte olan 2. sezon 27 Şubat'ta yayınlanacak "All My Life, My Heart Has Yearned for a Thing I Cannot Name" bölümüyle finalini gerçekleştirecek.

"Euphoria" (HBO) 2. Sezon 7. Bölüm Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin