Euphoria dizisi için beklenen 2. sezon onayı çıktı! Yeni sezon detayları!

HBO kanalının gençlik dizisi Euphoria yükselen izlenme oranlarının ardından resmi 2. sezon onayını aldı. Euphoria 2. sezon detayları...

İsrail menşeli bir gençlik dizisinden Amerikan televizyonlarına uyarlanan Zendaya'lı HBO dizisi "Euphoria" için beklenen yeni sezon onayı geldi!

EUPHORIA 2. SEZONUYLA DEVAM EDECEK!

İlk sezonunu yarılayan diziye resmi 2. sezon onayı çıktı. Yeni sezon bölümlerinin 2020'nin yaz döneminde ekranlarda olması bekleniyor.

19-07/12/zendaya-twitter.jpg

HBO'nun dizilerden sorumlu Başkan Yardımcısı Francesca Orsi yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Euphoria yaratıcısı Sam Levinson, fevkalade yetenekli Zendaya liderliğindeki muhteşem oyuncu kadrosu ile inanılmaz bir dünya inşa etti. Bu çığır açan dizi için HBO'yu tercih ettiği için kendisine minnettarız. Yaşadıkları zorlu dünyada yolculuklarına devam eden bu karmaşık karakterleri takip etmeyi dört gözle bekliyoruz."

EUPHORIA REYTİNGLERİ

Geçtiğimiz hafta sonu ekranlara gelen bölümü ile yayınlandığı zaman diliminde 609,000 izleyici sayısına ulaşarak ilk dört bölümünün zirvesine çıkan Euphoria dijital platformlarda da her hafta rakamlarını daha yukarıya çekiyor.

HBO'nun dijital platformları ve sonraki izlemelerle birlikte Euphoria'nın açılış bölümünün izleyici sayısının 5.5 milyona dayandığı belirtiliyor.

19-07/12/euphoria-hbo.jpg

"EUPHORIA" KONUSU

The Wizard of Lies (Yalanlar Büyücüsü) filminin yazarı Sam Levinson'ın (Assassination Nation) uyarlama senaryoyu kaleme aldığı Euphoria'nın hikayesi; kimlik arayışındaki bir grup lise öğrencisinin uyuşturucu, cinsellik, travma ve sosyal medya dünyalarında aşk ve arkadaşlık ilişkilerini yürütmeye çalışmalarını konu ediniyor.

Uyuşturucu bağımılığına bağlı olarak rehabilitasyon merkezinden eve dönen 17 yaşındaki Rue Bennett (Zendaya) karakterini merkezine alan dizinin hikayesi; Rue'nin, ebeveynlerinin boşanmasının ardından kasabaya yeni taşınan Jules Vaughn (Hunter Schafer) ile tanışması sonrasında hayatında önemli ölçüde değişikler gerçekleşmesine odaklanıyor.

19-07/12/euphoria-izle.jpg

Euphoria'nın oyuncu kadrosunda bu isimlere Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Storm Reid, Algee Smith ve Sydney Sweeney eşlik ediyor.

Levinson ile birlikte Ravi Nandan, Kevin Turen, Drake, Future the Prince, Hadas Mozes Lichtenstein, Ron Leshem, Daphna Levin, Tmira Yardeni, Mirit Toovi, Yoram Mokady, Gary Lennon ve Jim Kleverweis projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

Euphoria'nın devam etmekte olan ilk sezonu 04 Ağustos'ta noktalanacak.

"Euphoria" (HBO) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin