Eva Green'in yeni dizisi The Luminaries'i tanıyalım!

19. yüzyılda geçen bir macera ve gizem hikayesini ekranlara yansıtacak The Luminaries dizisini tanıyalım. The Luminaries dizinin konusu ve oyuncu kadrosu...

Eva Green (Sin City, Casino Royale) ve Eve Hawson (The Knick, Robin Hood) ikilisi BBC Two ve TVNZ'nin roman uyarlaması dizisi "The Luminaries"te başrolleri paylaşacaklar.

EVA GREEN EKRANLARA "THE LUMINARIES" İLE GERİ DÖNÜYOR!

Eleanor Catton'ın ülkemizde "Ay ve Işıklar" adıyla yayımlanan, 2013 Man Booker Ödülü'ne layık görülen aynı isimdeki romanından ekranlara uyarlanacak dizinin sezonu 6 bölümden oluşacak.

18-09/27/the-luminaries-romnai-1538003475.jpg

ROMANIN KONUSU

Working Title Televison yapımcılığında ekran uyarlamasını Catton'ın, yönetmen Claire McCarthy (Ophelia, The Waiting City) ile birlikte gerçekleştireceği romanın konusuna kısaca bakacak olursak;

Hikayesi Yeni Zelanda'nın Güney Adası'nda, 1860'lı yıllarda Batı Kıyısı'nda yaşanan Altına Hücum döneminde geçen romanda İngiltere'den gelip Yeni Zelanda'nın altın madenlerinde servet edinme arayışına giren genç bir adam Walter Moody, on iki adamın sırlarla dolu bir dizi cinayetin bilinmeyenlerini çözmek için bir otel odasında gerçekleştirdiği gizli bir toplantıya istemeden tanıklık eder. Kayıplara karışan varlıklı bir maden avcısı, intihar girişiminde bulunan bir fahişe ve evinde göz alıcı servet bulunan bir münzevi... Moody, bir anda birçok kişinin hayatını etkileyen böylesi kanlı bir sırrın içine çekilecektir.

DİZİNİN HİKAYESİ

The Luminaries dizisi aşk, cinayet ve intikam unsurlarını barındıran ve bir erkek ile kadının servet edinmek uğruna çıktıkları yolculuğu ekranlara yansıtacak.

Yeni bir hayata başlamak için İngiltere'den Yeni Zelanda'ya yelken açan cüretkar genç maceracı Anna Wetherell ve tanıştığı göz alıcı Emery Staines hikayenin merkezindeki karakterler olacak. .

"THE LUMINARIES" OYUNCU KADROSU - KİM KİMDİR?

Eva Green dizide "Lydia Wells", Hewson "Anna Wetherell"e hayat verirken; Yeni Zelandalı aktör Marton Csokas (Lord of the Rings, Into the Badlands) ise hikayenin kötü adamı "Francis Carver" karakterini canlandıracak. Oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlerin kısa sürede duyurulması bekleniyor.

18-09/27/the-luminaries-oyuncu-kadrosu-1538003466.jpg

Catton ile birlikte Andrew Woodhead, Tim Bevan, Eric Fellner ve Lucy Richer projenin yürütücü yapımcı kadrosunda bulunan isimler.

Eva Green yeni dizi projesi hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Working Title ve bu harika ekibin arasına katılmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Eleanor bir dizi parlak senaryoya imza attı. Onun orijinal romanını çok sevdim ve kendisinin üstlendiği ekran uyarlaması dikkat çekici birçok materyali de ortaya çıkardı."

Yönetmen Claire McCarthy'nin projeyle ilgili düşünceleri ise şöyle:

"Eleanor'un bu inanılmaz romanını okuduğumdan beri kendisinin yaratmış olduğu zengin dünya tarafından tamamen büyülendim. Bu harika ve orijinal eseri ekrana taşıyacak olmak ne büyük bir onur. Böylesine harika oyuncularla ve dinamik yaratıcı bir takımla güçlerimizi birleştirmekten büyük memnuniyet duyuyorum."

THE LUMINARIES 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimlerine Kasım ayı içinde Yeni Zelanda'da başlanacak olan The Luminaries dizisinin ne zaman ekranlarda olacağı şimdilik belirsiz. Dizinin altı bölümünü muhtemelen 2019 senesi içinde izleyebileceğiz. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin