Manifest 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Lost ve Fringe dizilerinde olduğu gibi açılış sahnesini gizemli bir uçak yolculuğuyla gerçekleştiren NBC'nin yeni dizisi Manifest ilk bölümünü geride bıraktı. Manifest 2. bölümde neler olacak? Manifest 2. bölüm fragmanı...

2013 senesinde Jamaika'dan New York JFK Havalimanı'na doğru yola çıkan Montego Air 828 sefer sayılı uçağın kaybolup tam beş yıl sonrasında hiçbir şey olmamış gibi 191 yolcusuyla New York yakınlarında küçük bir havaalanına inmesiyle gelişen olayları konu edinen NBC'nin yeni dizisi "Manifest" ekran macerasına başladı.

MANIFEST EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI

24 Eylül'de ekranlara gelen açılış bölümüyle izleyicilerden büyük ilgi gören; oyuncu kadrosunda Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J. R. Ramirez, Parveen Kaur ve Luna Blaise gibi isimleri bulunduran dizinin hikayesi gelecek bölümler için kafalarda birçok soru işareti yaratmayı başardı.

18-09/26/manifest-1x02-foto.jpg

MANIFEST 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Manifest yeni bölümü "Reentry" ile 01 Ekim Pazartesi akşamı NBC'de kaldığı yerden devam edecek.

Peki, sezonun ikinci bölümünde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

18-09/26/manifest-1x02-foto-1.jpg

MANIFEST 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Montego Air 828 sefer sayılı uçağın yolcuları anlam veremedikleri bu olayın ardından hayatlarına kaldığı yerden devam etme uğraşı içindedirler. Ancak kendilerini hükümetin sıkı denetimi altında bulacaklardır.

Michaela (Melissa Roxburgh), Jared'in (J.R. Ramirez) bir zamanlar en iyi arkadaşı olduğu kişiyle evlendiği gerçeğiyle yüzleşmek zorundayken, Ben (Josh Dallas) oğluyla birlikte uçaktaki yolculardan birine yardım etmeye çalışmaktadır.

18-09/26/manifest-1x02-foto-2.jpg

Takıntılı bir yabancı Cal (Jack Messina) ile yakınlık kurmaya çalışırken; Grace (Athena Karkanis) ve Olive (Luna Blaise) ise yıkıcı bir sırrın ortaya çıkıp çıkmaması konusunda anlaşmazlık yaşamaktadır.

"Manifest" 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin