Fox'un yeni animasyon dizisi Bless the Harts'ı tanıyalım!

Fox, yeni animasyon dizisi Bless the Harts'ı duyurdu. Komedi türündeki Bless the Harts'ın konusu ve seslendirme kadrosu...

Amerikan ulusal kanallarından Fox, son dönemde geliştirmeye başladığı birçok animasyon dizisi projesinden biri olan "Bless the Harts"a resmi dizi onayını verdi.

FOX'UN YENİ ANİMASYON DİZİSİ BELLİ OLDU: "BLESS THE HARTS"

İlk sezonu 13 bölümden oluşacak komedi türündeki animasyon dizisinin arkasında The Last Man on Earth yürütücü yapımcıları Emily Spivey, Phil Lord, Christopher Miller ve Seth Cohen gibi isimler bulunuyor.

18-09/26/fox-animasyon-dizileri.png

BLESS THE HARTS SESLENDİRME KADROSU

20th Century Fox TV ve Lord Miller yapım şirketi ortaklığında hazırlanan dizinin seslendirme kadrosunda Kristen Wiig (Bridesmaids, Saturday Night Live), Maya Rudolph (The Good Place, Bridesmaids), Jillian Bell (Saturday Night Live, Workaholics, Eastbound & Down) ve Ike Barinholtz (Neighbors, The Mindy Project, Blockers) gibi tanıdık isimler yer alıyor.

"BLESS THE HARTS" KONUSU

2019-2020 yayın sezonu içinde ekranlara gelmesi planlanan Bless the Harts'ın konusu kısaca şöyle:

Emily Spivey'in yaratıcısı olduğu dizinin hikayesi; Amerikan rüyası peşinde koşup statü ve zenginlik hayalleri için mücadele veren ve daima meteliğe kurşun atan güneyli bir topluluğa odaklanıyor. Ancak grubumuzun farkında olmadığı şey; arkadaşlık, aile ve kahkahaları ile zaten zenginliğe ulaşmış olmalarıdır.

18-09/26/bless-the-harts-seslendirme-kadrosu.jpg

Spivey, Lord ve Miller ile birlikte Wiig ve Cohen projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

Fox Eğlence Birimi Başkanı Michael Thorn yeni projeleri hakkında görüşlerini şu sözlerle paylaştı:

"Emily Spivey, günlük yaşamın en basit özelliklerini gözlemleme, bunları cesur karakter ve eğlendirici hikayelerle samimi bir şekilde inşa etme konusunda olağanüstü bir yeteneğe sahip. Birbirine sıkı sıkıya bağlı güneyli bir ailede yetişmiş olması Kristen, Maya, Jillian ve Ike gibi isimlerden oluşan harika kadroya sahip bu diziyi yaratması için kendisinin uçsuz bucaksız malzemelerden ilham almasını sağlıyor.

Simpson, Griffin ve Belcher gibi televizyon dünyasının en ikonik animasyon ailelerine ev sahipliği yaparken, Bless the Harts'a Fox'a hoş geldin demekten dolayı heyecan duyuyoruz."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin