No Activity dizisinin 2. sezonuna konuk olacak isimler belli oldu!

CBS All Access dizisi No Activity'nin yeni sezonunda hangi isimleri göreceğiz?

CBS'in dijital yayın platformu CBS All Access'in dizilerinden "No Activity"nin ikinci sezonunda yer alacak konuk isimler duyuruldu.

Platformun ilk orijinal komedi dizisi olma özelliğini taşıyan dizinin sekiz bölümden oluşan ilk sezonu 12 Kasım-31 Aralık 2017 tarihleri arasında izleyicilerle buluşmuştu.

Aynı isimdeki Avustralya yapımı dizinin uyarlaması olan No Activity, Trent O'Donnell ve aynı zamanda oyuncu kadrosunda yer alan Patrick Brammall ikilisince uyarlanıyor. Büyük bir uyuşturucu kartelinin boy gösterdiği dizinin hikayesinin merkezinde alt kademede yer alan düşük rütbeli iki polis bulunuyor.

18-10/01/no-activity-dizisi-izle.jpg

Ana oyuncu kadrosunda Patrick Brammall "Nick Cullen", Tim Meadows (Judd Tolbeck), Amy Sedaris (Janice Delongpre) ve Sunita Mani "Fatima Khorasani"nin bulunduğu No Activity'nin ilk sezonuna konuk olan Jake Johnson, Sunita Mani, Jason Mantzoukas, Amy Sedaris ve J.K. Simmons yeni sezonda da yer alacaklar.

Bu isimlerin dışında Jessica Alba, Chris Gethard, Max Greenfield, Joe Manganiello, Cristin Milioti ve Nasim Pedrad da dizinin ikinci sezonuna konuk olacak isimler.

CBS Television Studios, Funny Or Die, Jungle ve Gary Sanchez Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu O'Donnell ve Brammall ile birlikte Will Ferrell, Adam McKay, Jason Burrows ve Joe Farrell'dan oluşuyor.

No Activity'nin yeni sezonu 22 Kasım tarihinde başlayacak ve sekiz bölümlük sezonun tüm bölümleri aynı gün yayınlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin