Exatlon Aleyna Şen kimdir? Yaşı, sosyal medya hesapları..

Exatlon Challenge Türkiye'nin fenomen yarışmacıları izleyicilerde merak uyandırıyor.

Merve Mutlu
07 Temmuz 2020 - 13:26
Gündem

Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve fenomen Orkun Işıtmak tarafından sunulan Exatlon Challenge yarışması 3 Temmuz'da Netfilx'te yayına girdi. Zorlu parkurları ve nefes kesen cezaları ile büyük ilgi çeken Exatlon Challenge'da Aleyna Şen kimdir? Hakkında tüm merak edilenler bu haberde. 

Exatlon Challenge Aleyna Şen kimdir?

20-07/07/aleyna-sen.jpg

Exatlon Challenge'da siyah takımda yarışan Aleyna Şen 21 yaşında. Yoğun olarak Instagram kullanan Aleyna Şen aynı zamanda bir de youtube kanalı sahibi. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim ve Tasarım Bölümünde halen eğitimini sürdürmekte olan Şen, 2011 tarihinden bu yana YouTube'da içerik üretiyor ve Instagram hesabında hayatını paylaşıyor. İstanbul – Suadiye'de ailesi ile birlikte oturan yarışmacı Instagram'da 300 bin takipçiye, Youtube'da ise 37 bin aboneye sahip.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin