Exatlon Ağır Sağlam (Furkan) kimdir?Yaşı, sosyal medya hesapları..

Netflix'in yeni yarışma programı Exatlon Challenge yayında.

Merve Mutlu
07 Temmuz 2020 - 14:01
Gündem

Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve Türkiye'nin en çok takipçiye sahip fenomenlerinden biri olan Orkun Işıtmak tarafından sunulan Exatlon Challenge yarışması, 3 Temmuz tarihinde Netflix'te yayına girdi. Exatlon Challenge yarışmacılarından Ağır Sağlam (Furkan) da dikkat çeken isimlerden biri olmayı başardı. 

Exatlon Challenge Ağır Sağlam (Furkan) kimdir?

20-07/07/agir-saglam.png

1995 doğumlu olan Furkan, arkadaşları; Yüksel Murat Şener ve Emre Cem Dilekoğlu ile birlikte Ağır Sağlam isminde Youtube kanalı ve web sitesinin kurucu ve yayıncılarından biridir. Sosyal medya üzerinden ulaştıkları kişilere diyet ve profesyonel olarak spor eğitmenliği ile koçluk yapan Furkan, Şehir Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezundur. Powerlifting ve Strongman sporcusu olan Furkan'ın ağır sağlam adlı hesabı 100 bini aşkın takipçiye sahipken, furkanrocks kullanıcı adlı kişisel hesabı 17 bin takipçiye sahiptir. Ayrıca YouTube kanalında da 530 binin üzerinde aboneye sahiptir. Exatlon Türkiye'nin iddialı isimlerinden biri olan Furkan Kaya son 4'e kalmayı başardı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin