Exatlon Buğraak (Buğra Kazancı) kimdir? Yaşı, sosyal medya hesapları..

Exatlon Challenge yarışmasının yarışmacıları büyük merak uyandırıyor.

Merve Mutlu
07 Temmuz 2020 - 14:16
Gündem

Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve Orkun Işıtmak tarafından başarılı bir şekilde sunulan Netflix'in 3 Temmuz'da yayına giren yarışma programı Exatlon Challenge daha ilk günlerinde büyük bir başarı yakaladı. Türkiye'nin tanınmış fenomenlerinin yarıştığı ve birbirinden zorlu parkurları ile dikkat çeken cezaları ile merak uyandıran Exatlon Challenge'da Buğraak kimdir? sorusunun cevabı haberimizde.

Exatlon Challenge Buğraak (Buğra Kazancı) kimdir?

20-07/07/bugra-kazanci.jpg

2 Mart 1996 tarihinde Trabzon’da doğan Buğra Kazancı, üniversite eğitimini Avrasya Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünde tamamladıktan sonra oyun içerikleri bulunan MineCraft evi ve kendi kişisel kanalı olmak üzere iki adet Youtube kanalı kurdu. 2018 yılında Disney Channel'da "Buğra ile Neler Neler" adlı bir program da yapan Kazancı, Instagram'da 323 bin takipçi, Facebook'ta yaklaşık 132 bin, twitter'da 50 bin 600 takipçiye sahip.. Kişisel Youtube kanalında 54 binin üzerinde takipçisi bulunurken, Minecraft Evi isimli Youtube kanalında ise 2 milyon 90 bin takipçiye sahip. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin