Exatlon Uras Benlioğlu kimdir? Yaşı, sosyal medya hesapları..

Exatlon Challenge başladı! Exatlon Türkiye Uras Benlioğlu kimdir?

Merve Mutlu
07 Temmuz 2020 - 16:37
Gündem

Başarılı sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak tarafından sunulan ve Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan Exatlon Challenge Türkiye Netflix'te yayına girdi. Birbirinden başarılı ve tanınmış sosyal medya fenomenlerinin zorlu parkurlarda yarıştığı ve birbirinden zorlu cezalarla dikkatleri üzerine çeken yarışmadaki fenomenler de merak uyandırıyor. Exatlon Challenge Uras Benlioğlu kimdir?

Exatlon Challenge Uras Benlioğlu kimdir?

20-07/07/uras-benlioplu-kimdir.png

16 Şubat 1982 doğumlu olan Uras Benlioğlu, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’den mezun olduktan sonra televizyona dünyasına dahil oldu ve 15 sene televizyon haberciliği yaptı. Haber seslendirme, öğle haberleri spikerliği ve muhabirlik yapan Benlioğlu, 2014 yılında habercilik mesleğine ara verdikten sonra ‘Tamam mıyız?’ ve ‘Muhteşem Yüzyıl’ gibi projelerinin kamera arkası belgesellerinde çalıştı ve ardından ürün inceleme/eğlence içeriklerine sahip Youtube kanalını açarak çalışmalarına oradan devam etti. 245 bin aboneye sahip olan fenomen Instagramda da 600 bini aşkın takipçiye sahip.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin