Exatlon Hayrettin kimdir? Yaşı, sosyal medya hesapları..

Exatlon Challenge Türkiye Netflix'te yayına girdi.

Merve Mutlu
07 Temmuz 2020 - 16:49
Gündem

Başarılı sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak tarafından sunuculuğu üstlenilen, Oğuzhan Uğur'un da yorumcu olarak dahil olduğu ve Türkiye'nin tanınmış sosyal medya fenomenlerinin zorlu parkurlarda yarışmaları ile renkli görüntülere imza atılan Exatlon Türkiye Netflix'te yayına girdi. Daha ilk günlerinde yoğun bir izlenme alan yarışmanın yarışmacıları da oldukça ilgi çekti. Exatlon Challenge Hayrettin kimdir sorusunun cevabı bu haberde..

Exatlon Hayrettin kimdir?

20-07/07/hayrettin.png

Gerçek adı Hayrettin Karaoğuz olan Hayrettin, 1 Ocak 1984 İstanbul doğumludur. Kadir Has Üniversitesi reklamcılık bölümünden mezun olan isim 2004-2009 yılllarında Dario Fo’nun Klakson Borazan ve Bırtlar adlı oyununda “komiser” karakterini canlandırdı. Ardından Alfred Jerry’nin “Kral Übü” adlı oyununda başrol oynadı 2009 senesinde arkadaşlarıyla sahneye koydukları absurd-komedi tarzı “Kral Übü” oyunu ile en iyi reji, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu ödülünü almışlardır. 

Üniversiteden arkadaş grubu ile videolar çekerek yayınlamaya başlayan Hayrettin kısa bir sürede ün kazandı. 2011 yılında Star TV'de 2 sezon izleyiciyle buluşan “Hayrettin” adlı komedi programını hazırlayıp sunan Hayrettin birkaç sinema filminde de yer aldı. Eylül 2013 yılında, hem Los Angeles YouTube stüdyolarında çalışmalar yapmak için Los Angeles'a yerleşti. Birçok yabancı fenomen ile tanışan ve çalışan Hayrettin 2014 yılında Türkiye'ye döndü. Kalk Gidelim dizisinde de yer alan Hayrettin Exatlon Challenge'da en çok takım değiştiren yarışmacı oldu.

hayrettin kullanıcı adlı Instagram hesabında 700 bini aşkın takipçisi olan Hayrettin YouTube kanalında da 2 milyon aboneye sahip.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin