Exatlon Barış Erdoğan kimdir? Yaşı, sosyal medya hesapları..

Exatlon Challenge Netflix'te yayına girdi. Exatlon'un birincisi Barış Erdoğan kimdir?

Merve Mutlu
07 Temmuz 2020 - 17:05
Gündem

Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan, sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak tarafından sunulan ve Oğuzhan Uğur tarafından yorumlanan Exatlon Challenge Netflix'te yayına girdi. 3 Temmuz'da yayınlanan yarışma büyük ilgi görürken Exatlon Challenge birincisi Barış Erdoğan da büyük merak uyandırdı.

Exatlon Challenge Barış Erdoğan kimdir?

20-07/07/baris-erdogan.jpg

2020 Exatlon Challenge Türkiye yarışmacıları arasında yer alan Barış Erdoğan, sporcu kişiliği ile bilinen bir sosyal medya fenomenidir. Youtube'da kendi adına olan video paylaşım kanalında aksiyon ve macera üzerine videolar hazırlayan isim Youtube'da 239 bin abone,  Instagram'da 47 binin üzerinde takipçiye sahip.

Sosyal medya fenomeni Barış Erdoğan, Ağır Sağlam ile kaldığı final oyununda galip olarak 2020 Exatlon Challenge'ın şampiyonu oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin