Exatlon Doğan Kabak kimdir? Yaşı, sosyal medya hesapları..

Exatlon Challenge 2020 Doğan Kabak kimdir?

Merve Mutlu
07 Temmuz 2020 - 17:12
Gündem

Başarılı sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak tarafından sunuculuğu yapılan ve 3 Temmuz'da Netflix'te yayına giren yarışma programı Exatlon Challenge, zorlu parkurları ve nefes kesen cezaları ile büyük beğeni topladı. Fenomenlerden oluşan 8'er kişilik 2 takımdan oluşan Exatlon Challenge'da Doğan Kabak kimdir? sorusunun cevabı haberimizde. 

Exatlon Challenge Doğan Kabak kimdir?

20-07/07/dogan-kabak.jpg

39 yaşındaki Doğan Kabak, Türk rallicidir ve çeşitli ralli yarışlarına katılmış ve birçok derece elde etmiştir.  23 Nisan 1980 doğumlu olan Kabak, Instagramda 540 bini aşkın takipçiye, Youtube'da 1 buçuk milyona yakın aboneye sahiptir. Araba inceleme videoları çeken Kabak 16 yıldan daha uzun bir süredir Otomobil Gazeteciliği yapmış ayrıca EVO, Autocar gibi dergilerin yazı işleri müdürlüğünü üstlenmiştir

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin