Exatlon Buse Plan kimdir? Yaşı ve sosyal medya hesapları...

Netflix'in yeni programı Exatlon Challenge'ın yarışmacıları merak uyandırıyor.

Merve Mutlu
06 Temmuz 2020 - 12:20
Gündem

Acun Ilıcalı'nın hazırladığı Exatlon Challenge, 3 Temmuz'da Netflix'te yayına girdi. Zorlu parkurları ve birbirinden zorlayıcı cezaları ile büyük beğeni toplayan yarışmanın fenomen yarışmacıları da büyük merak uyandırıyor. Exatlon Buse Plan kimdir? İşte cevabı...

Exatlon Buse Plan kimdir?

20-07/06/buse-plan.jpg

Buse Plan 26 yaşında ve dünyayı geziyor. "Hiçbir zaman çıtkırıldım bir insan olmadım." diyen Buse, 25 Haziran 2016'da Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya bölümünden mezun oldu. Kaykay, snowboard, wakeboard, surf yapan Buse aynı zamanda basketbol da oynuyor. Kendi adıyla açtığı ınstagram hesabından da gezip gördüğü yerlerin paylaşımını yapıyor. Gezdiği yerlerin vlog çekimlerini de kendi adını taşıyan youtube kanalında paylaşıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin