Yarım Kalan Aşklar Dairesi'nden ilk kareler paylaşıldı!

Yeni dizi Yarım Kalan Aşklar Dairesi'nin fotoğrafları yayınlandı.

Merve Mutlu
06 Temmuz 2020 - 14:22
Gündem

Başrollerinde Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz'in yer aldığı ve blutv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Yarım Kalan Aşklar Dairesi dizisinin çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybedip sürpriz bir bedende dünyaya geri dönen Ozan’ın hikayesini anlatacak olan dizinin setinden ilk kareler paylaşıldı. 

20-07/06/yarim-kalan-asklar-dairesi.jpg

Başarılı ve idealist bir gazeteci olan Ozan, kendisi gibi gazeteci olan Elif ile evlenmek üzeredir. Ancak geçirdiği bir trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeder. Ozan'ın bir başka bedenle hayata geri dönmesini, kendisini kimin öldürdüğünü bulma çabasını ve sevgilisi Elif'e kim olduğunu açıklamasını konu alan dizinin fotoğrafları büyük beğeni topladı. 

20-07/06/yarim-kalan.jpg

20-07/06/asklar-dairesi.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin