Exatlon Mia Fitz (Gözde Demiral) kimdir? Yaşı, sosyal medya hesapları..

Exatlon Challenge'ın fenomen yarışmacıları büyük ilgi görüyor.

Merve Mutlu
06 Temmuz 2020 - 14:48
Gündem

Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve başarılı sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak tarafından sunulan Exatlon Challenge, 3 Temmuz'da Netflix'te yayına girdi. Birbirinden zorlu parkurları ve eğlendiren cezaları ile dikkatleri üzerine çeken Exatlon'da Mia Fitz (Gözde Demiral) kimdir?

Exatlon Mia Fitz kimdir?

20-07/06/miafitz.jpg

Gerçek adı Gözde Demiral olan MiaFitz,v22 yaşında ve sosyal medyada yayıncı olarak tanınıyor. Twitch üzerinden yaptığı yayınlarla tanınan fenomen, Exatlon Challenge Türkiye programında Beyaz takımda yarıştı. Ülkemizin içerik üreticilerinin ödüllendirildiği bir ödül töreninde Yılın Kadın Yayıncısı ödülünü almıştır. Resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı 354bin, miafitz Twitch kanalında ise 380 Binin üzerinde takipçisi vardır. Youtube video kanalında ki abone sayısı ise 28,7 B…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin