Vienna Blood 2. sezonuyla dönecek! Yeni sezon için ilk detaylar!

Suç gerilimi Vienna Blood ikinci sezonu için geri dönmeye hazırlanıyor! Dizinin yeni sezonu için ilk detaylar belli oldu!

İngiltere - Avusturya ortak yapımı psikolojik gerilim türündeki "Vienna Blood" yeni bir sezonuyla geri dönecek!

VIENNA BLOOD'DA SERÜVEN DEVAM EDİYOR!

Frank Tallis'in Liebermann roman serisinden ekranlara uyarlanan diziye Alman ZDF ve Avusturya'nın ORF kanallarından resmi 2. sezon onayı çıktı. BBC Two ve PBS ilk sezon gibi ikinci sezonu da yayınlayacak.

Red Arrow Studios'un sahip olduğu Endor Productions (Deep State) ve Avusturya'dan MR Film (Das Sacher) yapımcılığındaki ikinci sezon 90'ar dakikalık 3 bölümden oluşacak.

Sherlock yazarı Steve Thompson yazar, Robert Dornhelm (Anne Frank: The Whole Story) yönetmen olarak ikinci sezonun da künyesinde yer alan isimler. MR Film'den Oliver Auspitz & Andreas Kamm, Endor'dan Hilary Bevan Jones & Jez Swimer yapımcı; Thompson Carlo Dusi ve Rodrigo Herrera Ibarguengoytia ise sezonun yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

20-07/06/vienna-blood-afis.jpg

Yapım ekibinden Auspitz ve Kamm yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada "MR Film ekibi olarak Vienna Blood'un başarısından çok memnunuz. Dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerin ilgisini çekmek harika, Viyana'da ikinci sezon çekimlerine başlamak için sabırsızlanıyoruz. Tabii ki, kadromuzun ve ekibimizin güvenliğini sağlamak bizim için büyük önem taşıyor. Her güvenlik kuralı ve protokolüne bağlı olduğumuzu garantilemek adına profesyonel güvenlik uzmanları ve yetkilileri ile çalışıyoruz" ifadelerini kullandıılar.

Hikayesi 1900'lü yılların Viyana'sında geçen ilk sezonun merkezinde ünlü psikanalist Sigmund Freud'un himayesindeki Max Liebermann (Matthew Beard) bulunuyor. Max garip ve rahatsızlık verici bir dava ile mücadele eden Avusturyalı dedektif müfettiş Oskar Rheinhardt'a (Juergen Maurer) yardım teklifinde bulununca soruşturma derinleşir.

20-07/06/vienna-blood-dizisi.jpg

Yapımın oyuncu kadrosunda Matthew Beard ve Jürgen Maurer'e Luise von Finckh (Clara), Jessica De Gouw (Amelia Lydgate), Amelia Bullmore (Rachel Liebermann), Conleth Hill (Mendel Liebermann) gibi isimler eşlik ediyorlar. Başrolleri paylaşan Beard ve Maurer'in ikinci sezon için geri dönecekleri kesinleşti.

VIENNA BLOOD 2. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Vienna Blood'un yeni sezon çekimlerine önümüzdeki ay içinde Viyana'da başlanacak. İkinci sezon bölümleri 2021 yılı içinde izleyiciyle buluşacak.

"Vienna Blood" (BBC Two) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin