Exxen Aşk Kumardır Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Exxen Aşk Kumardır dizisinin çekimlerinin başladığı ortaya çıktı. Dizide yer alacağı söylenen oyuncular ise çok iddialı isimler. İşte yeni dizi için detaylar ve bilinenler.

Yeni yılda Exxen çok daha güçlü gelecek. Leyla ile Mecnun dizisinin yeni sezonunun yayınlanması ve Gibi’nin 2.sezonunun gelecek olması zaten ses getirdi. Bunun yanında platform için yeni belgesellerin de yayınlanacağı açıklandı. Şimdi ise platformda yer alması beklenen yeni bir dizi ortaya çıktı. Exxen Aşk Kumardır dizisinin çekimlerinin başladığı belirtildi.

Peki dizinin konusu ne olacak? Dizide yer alacak olan oyuncular ve dizinin konusu hakkında merak edilen detaylara geçelim.

Exxen Aşk Kumardır Oyuncuları Kimler Olacak?

Dizide komedi yapımlarında gösterdikleri performans ile tanıdığımız çok ünlü oyuncuların yer alacağını görüyoruz. Çekimler için paylaşılan görsellere göre dizide yer alacak olan oyuncular hemen aşağıda.

  • Ecem Erkek
  • Seda Türkmen
  • Efe Tunçer
  • Elif Andaç Çam
  • Hasan Can Kaya
  • Barış Yıldız
  • Emre Taştekin

Exxen Aşk Kumardır dizisinde yer alan oyuncular oldukça iddialı gibi duruyor. Dizinin konusu noktasında da bilinen bazı detaylar var.

Bu bilgilere göre dizi Man Stroke Woman isimli bir yabancı diziden uyarlama olacak. Fakat uyarlama senaryo nasıl olacak yani konu tam olarak nasıl uyarlanacak bilinmiyor. Dizinin konusu noktasında sadece şunu söyleyebiliriz ki absürt bir komedi dizisi gelecek.

21-12/27/exxen-ask-kumardir-dizisi.jpg

Exxen Aşk Kumardır dizisi kaç sezon olacak ya da dizinin bölümlerinde kaçar dakikalık parçalar göreceğiz bunu da şu an bilemiyoruz. Çekimlerin başladığını yapılan paylaşımlardan anlıyoruz ama dizinin ne zaman yayınlanacağı noktasında da net tarih yok.

Sadece şu var ki dizinin 2022 yılı içerisinde yani yeni yılda yayınlanmasını bekliyoruz. Başta belirttiğimiz gibi 2022 yılı Exxen için bir hayli renkli geçecek gibi gözüküyor. Peşi sıra yeni sezon açıklamaları gelmekte.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin