Netflix dizisi Sintonia 3. sezonuyla dönecek mi?

Netflix'in Brezilya yapımı gençlik-suç draması "Sintonia"nın geleceği belli olurken 3. sezon olacak mı sorusu cevabını bulmuş oldu! Detaylar...

Netflix'in Brezilya yapımı gençlik-suç draması "Sintonia"nın geleceği belli oldu!

SINTONIA 3. SEZONUYLA GERİ DÖNECEK!

Funk Ostentação müzik yapımcısı Konrad "KondZilla" Dantas tarafından yaratılan diziye Netflix tarafından resmi 3. sezon onayı verildi.

Altı bölümden oluşan ilk sezonu 09 Ağustos 2019, yine altı bölümden oluşan ikinci sezonu 27 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan dizinin 3. sezonunun ne zaman izleyiciyle buluşacağı şimdilik belirsiz.

Sezonun 2022 yılı içinde Netflix aboneleriyle buluşması bekleniyor.

21-12/26/sintonia-izle-3-sezon.jpeg

SINTONIA NASIL BİR DİZİ?

Sintonia; Sao Paulo'da aynı varoşta yaşayan, birlikte büyümüş üç genç Doni, Nando ve Rita'nın müzik, uyuşturucu ve dinin hüküm sürdüğü bir dünyada dostluklarını muhafaza ederken hayallerinin peşinden koşmasını konu ediniyor.

İzleyiciler geride bıraktığımız sezon; aylar sonra Rita, Nando ve Doni'nin hâlâ yakın arkadaş olmalarına tanıklık ederken; hayatlarında yeni sayfalar açan üçlünün, hem köklerine sadık kalmayı hem de amaçlarına ulaşmayı başarıp başaramayacağının cevabını aldı.

Christian Malheiros, Jottapê Carvalho, Bruna Mascarenhas, Jefferson Silvério, Julia Yamaguchi, Vinícius de Oliveira, Yumarie Morales yapımın oyuncu kadrosunu oluşturan isimler.

21-12/26/sintonia.jpeg

Üçüncü sezon için Jottapê, Malheiros ve Mascarenhas'ın rollerini yeniden canlandırmasını beklenirken; benzer şekilde yinelenen oyuncu kadrosunun çoğu da yeni bölümler için geri dönecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin