Exxen Sihirli Annem 2.sezonu Başlıyor! İşte Tarih

Exxen Sihirli Annem 2.sezonu çok kısa bir süre sonra başlıyor. Dizinin yeni sezonunda kaç bölüm olacak? Yeni sezon için paylaşılan ilk fragman ve detaylar.

Exxen’in duyurulduğu ilk anlarda belli yapımlarla çıkış yapılacağı duyurusu gelmişti. Bu yapımlardan birisi de yıllar sonra yeniden çekilen Sihirli Annem dizisi olmuştu. Yeni oyuncular ve yeni yüzüyle platformda boy gösteren dizi, kısa süreli olarak yayınlandı. Yani 15 bölüm civarında bölüm görmüştük. Fakat bir yandan da dizinin devam edeceğinin de bilgisi gelmişti. Exxen Sihirli Annem 2.sezonu için beklenen sürpriz ise geldi.

Dizinin ikinci partisinin ne zaman yayınlanacağı konusunda resmi bir açıklama geldi. Resmi açıklamaya göre yapım, Cuma günü ikinci sezonuyla platformda yayınlanacak.

Exxen Sihirli Annem 2.sezonu Geliyor

Yeni sezonda dizi kaldığı yerden aynen devam edecek. Cuma günü yani yarın itibariyle yeni bölümler yayınlanmaya başlayacak.

Ama Exxen aynı sistemi kullanacak. Yani dizinin her bölümü bir anda yayınlanmayacak. Dizinin bölümleri haftalık olarak yayınlanmaya devam edecek.

Her hafta Cuma günleri yapım yeni bölümleriyle platformdaki yerini alacak. Böylece Gibi ve Leyla ile Mecnun dışında bir dizi daha görmüş olacağız.

Dizinin kaç bölüm devam edeceği konusunda da bilgiler var. Exxen Sihirli Annem 2.sezonu yine 15 bölüm olacak deniyor. Yani toplamda 15 hafta dizi yayınlanmış olacak ve 30.bölümle beraber dizi final yapacak deniyor.

30.bölümden sonra yeni bir sezonun gelip gelmeyeceği net değil ama büyük ihtimalle dizi 30.bölümle beraber tamamen final yapmış olur. Devam sezonlarının geleceğini çok düşünmüyoruz.

Dizinin tamamlanmasının ardından Exxen yeni yapımlarıyla yine izleyicilerinin karşısına da çıkmaya devam edecek. Platform giderek genişliyor onu da söylemek lazım. Hem yeni yapımlar hem de devam yapımları bir hayli ilgi çeker oldu.

Bakalım bundan sonraki dönemde daha ne gibi iddialı yapımlar karşımıza çıkacak?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin