Yasak Elma’da Bir İsim Daha Diziden Ayrılıyor

Yasak Elma dizisine veda edecek olan yeni isim ortaya çıktı. Dizide hikaye gereği ayrılacak olan isim kim olacak? Yasak Elma için son gelişmeler.

Bir şekilde her sezonda reyting listelerinde üst sıralarda yer almayı başaran Yasak Elma, şu sıralar 5.sezon ile karşımıza çıkıyor. Dizinin her sezonunda ise bazı oyuncular veda ederken bazı oyuncular ise diziye dahil olmaya devam ediyor. Yayınlanan son bölümden sonra Yasak Elma dizisine bir ismin daha veda edeceği de ortaya çıktı.

Bu kez diziye veda edecek olan isim yine kadın oyunculardan biri olacak. Geçen sezon yapımda yer almaya başlayan ünlü isim, artık dizide yer almayacak deniyor.

Yasak Elma’ya Veda Edecek İsim Ece Dizdar Olacak

Ünlü isim geçtiğimiz sezon sonlarında diziye dahil olmuştu. 4.sezonun sonunda gördüğümüz ünlü isim, dizide Feyza karakterini canlandırıyordu. Kimileri tarafından sevilen kimileri tarafından sevilmeyen karakterin yolculuğu da buraya kadarmış. Yeni habere göre Ece Dizdar diziye veda edecek. 

5.sezonda diziye veda edecek olan ünlü ismin yerine yeni bir oyuncu gelecek mi bilmiyoruz. Açıkçası Yasak Elma dizisi bu tip süreçleri çok başarılı bir şekilde işliyor. Dizide bazı karakterler sezon sonu bazı karakterler ise hikaye gereği sezon içerisinde veda ediyor.

22-01/20/yasak-elma.jpg

Buna karşın diziye yeni katılacak olan isimler için de aynı durum geçerli oluyor. Diziye hem yeni sezonlarda hem de sezon içerisinde katılan yeni oyuncular oluyor. Ama hem ayrılan isimlerde hem de yeni katılan isimlerde hikayenin kısa süre içerisinde revize edilmesi, yapımın sürekli ayakta kalmasını sağlıyor gibi gözüküyor.

Yasak Elma 5.sezonda da bu şekilde başarılı bir reyting sıralamasıyla yoluna devam etmekte. Dizinin yeni isimlerine ilişkin ek bir değişiklik olacak mı göreceğiz. Dediğimiz gibi hikaye gereği diziye yeni isimler katılacak olursa çok sürpriz olmaz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin