Exxen Sizi Dinliyorum Konusu ve Detayları

Exxen Sizi Dinliyorum için fragman yayınlandı. Exxen Sizi Dinliyorum çok yakında yayına açılacak. Peki nasıl bir projeden söz ediyoruz? Konu ne olacak?

Survivor finalinde Acun Ilıcalı, Exxen platformu için yeni projesinin duyurusunu yaptı. Duyuruyla beraber Exxen Sizi Dinliyorum fragmanı da yayınlandı. Peki nasıl bir projeden söz ediyoruz? Exxen bu kez nasıl bir adım attı? Gelin hep birlikte detayları değerlendirelim.

Exxen Sizi Dinliyorum Konusu Ne Olacak?

Projede başrolde ünlü isim Onur Buldu yer alıyor. Karakterlere hayat verecek olan Onur Buldu, her bölümde 5 farklı karaktere hayat verecek. Onur Buldu’nun canlandıracağı 5 karakterin yanında sevgilileri ve eşleri de olacak.

Her bölümde 5 ayrı çiftin ilişki terapisine konuk olacağız. Tabii ki söz konusu Onur Buldu olunca, canlandıracağı tiplemeleri artık siz düşünün.

Fragmanda bunun güzel bir örneği var. Fragmanda gördüğümüz 3 tipleme bile projenin ne kadar eğlenceli geçeceğini net olarak gösteriyor.

Ayrıca her bölümde ünlü isme eşlik edecek ünlüler olacağını da ekleyelim. Artık kimleri kimleri göreceğimizi şu an için bilemiyoruz.

Oldukça eğlenceli gözüken ve Güldür Güldür Show’dan tanıdığımız Onur Buldu’nun öne çıkacağı Exxen Sizi Dinliyorum projesinin ne zaman yayınlanacağı konusunda ise bir bilgimiz yok.

Fragmanda da belirtildiği gibi projenin çok yakında yayınlanmaya başlayacağı söyleniyor ama yine bir tarih yok. Exxen’in bu aralar yeni içeriklerini sunmasını bekliyoruz.

Zira bir süredir platformun en iddialı yapımlarının yeni sezonları bekleniyor. Mevcut yayınlanan birçok yapım sezon finali yaptı. Bu noktada Exxen’in elini bir an önce güçlendirmesi gerekiyor.

Onur Buldu’nun yeni projesi de bu noktada Exxen için güzel bir silah olacak diyebiliriz. Yayın tarihi açıklandığı zaman ekleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin