Gönül Dağı Kurban 2 Filmi Geliyor? Ne Zaman?

Gönül Dağı Kurban 2 filmi için afiş yayınlandı. Kurban Bayramı özel bölümü olarak gelecek olan Gönül Dağı Kurban 2 filmi ne zaman yayınlanacak?

Gönül Dağı Kurban 2 filmi için güzel bir haber geldi. Çok kısa süre önce aslında bir dizi olarak yayınlanan yapımın 2. filmini ekranlarda göreceğiz.

Aslında dizi için benzer bir durum geçen yıl da yaşanmıştı. Sezon finali yapan Gönül Dağı, Kurban Bayramı için özel olarak bir bölüm yayınlamış ve bölüm ana hikayeden biraz daha bağımsız olarak bir film tadında izlenmişti.

Şimdi ise ikinci filmin de yakın zamanda yayınlanacağı duyuruldu. Yine bir bayram ve yine bir Gönül Dağı.

Gönül Dağı Kurban 2 Ne Zaman Yayınlanacak?

Geçen sene olduğu gibi yine dizinin konusu Kurban Bayramı olacak. Kurban Bayramı’nı Gedelli’nin sıcak atmosferinde yaşamak isteyenlerin bir kez daha ekranları başında yerini aldığını göreceğiz.

Gönül Dağı Kurban 2 filminin yayın tarihi ise 9 Temmuz olarak açıklandı. Yani bayramın tam da birinci günü film yayınlanmış olacak. Saat olarak 20:00’ın belirlendiğini de eklemiş olalım.

Filmin yine ana hikayenin dışında bir Kurban Bayramı hikayesini konu alacağını göreceğiz. Artık sezon finalinden sonra yaşananların filmi nasıl etkileyeceğini de merak ediyoruz.

22-07/02/gonul-dagi-kurban-2-filmi.jpg

Dilek karakteri diziden ayrılmıştı. Filmde olacak mı onu da bilmiyoruz. Zira afiş görsellerinde Dilek karakterinin olmadığını görüyoruz.

Muhtemelen neşeli bir film olacak ve bu konunun üzerine gidilmeyecek gibi duruyor. Ama tabii ki Gönül Dağı Kurban 2 filmi yayınlanmadan tam olarak bilemeyeceğiz. Sezon finalinde yaşananlara dokunulacak mı yoksa tamamen bağımsız bir bayram filmi mi olacak göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin