Exxen Leyla ile Mecnun Yeni Sezon Tanıtımı Yayınlandı

Exxen Leyla ile Mecnun için beklenen haber geldi. Dizinin yeni sezonu için fragman yayınlandı. Peki yeni sezonda bizi neler bekliyor? Sürprizler var mı?

Yeni sezonunun ne zaman geleceğini hala merak ettiğimiz Leyla ile Mecnun için beklenen an yaklaşmaya başladı. Hala bir tarih verilmiş değil ama sezon için hazırlıkların tamamlandığı net olarak ortaya çıktı.

Zira dizinin yeni sezonunun ilk tanıtımı da yayınlandı. Daha önce TV8 kanalında parça parça gösterilen yeni sezon fragmanı, şimdi de dizinin sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Dizinin yeni sezonundan neler beklediğimizi de net olarak gösteren fragman, kafaları karıştırmadı değil.

Exxen Leyla ile Mecnun Yeni Sezon Fragmanı

Yeni sezon için paylaşılan fragmana göre Erdal Bakkal’ın hastaneye düştüğünü görüyoruz. Zaten geçen sezonda da Erdal Bakkal bir kriz geçirmişti dizinin sezonu da orada bitmişti.

Görünen o ki Erdal Bakkal gözlerini hastanede açacak. Tabii ki bu hemen olmayacak. Şimdi de Erdal Bakkal’ın komada kaldığını göreceğiz. Bir süre kahramanlarımız Erdal Bakkal’ı uyandırmaya çalışacak gibi duruyor.

Fakat iyi haber de yine fragmanda karşımıza çıkıyor. Zira Erdal Bakkal uyanıyor. Onun dışında Leyla ile Mecnun’un da sonunda bir araya geldiğini görüyoruz. Muhtemelen eşlerinden ayrılmış bir şekilde karşımıza çıkacak olan ikilinin sevgili oldukları gözükecek.

Tabii ki bu macera içerisinde ikilinin neler yaşayacağını tam olarak bilemiyoruz. Onu artık yeni sezon yayınlandığı zaman göreceğiz.

Yeni sezon için fragmanda dikkat çeken bir diğer kısım da İskender’in durumu. Ama bunu ayrı bir konu olarak ele alalım. Şimdilik sizi yeni sezon Leyla ile Mecnun fragmanı ile baş başa bırakalım. Hala yayın tarihinin belli olmadığını da bir kez daha hatırlatalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin