Exxen Üyelik İptali Nasıl Yapılır? En kolay Yöntem

Exxen üyelik iptali nasıl yapılıyor? Profiliniz üzerinden kolayca üyelik iptali yapmanız mümkün? İşte adım adım Exxen hesabınızda yapacağınız işlemler.

Exxen, şu an için en iddialı dijital platformlardan biri olarak yoluna devam ediyor. Leyla ile Mecnun, Gibi, Konuşanlar gibi çok iddialı yapımları çatısı altında toplayan platform, çeşitli paketlerle tercih edilebiliyor. Zengin içeriklerine karşın, Exxen platformunu kullanmaya devam etmek istemezseniz de kolay bir şekilde aboneliğinizi iptal edebiliyorsunuz. Peki, Exxen üyelik iptali nasıl yapılıyor?

Bu konuda bilgi sahibi değilseniz ve üyeliğinizi sonlandırmak istiyorsanız, bu işlemin nasıl yapılacağından söz edeceğiz. Gelin adım adım bu işlemin nasıl yapılacağına geçelim.

Adım Adım Exxen Üyelik İptali Yapma

Aşağıdaki işlemleri takip ederek aboneliğinizi kolayca iptal edebilirsiniz. İşlemler hiç zor değil belirtelim.

  • İlk olarak Exxen hesabınıza giriş yapın.
  • Profilinizi seçin. Sağ üst kısımda yer alan profil alanına tıklayın.
  • “Hesap ve Ayarlar” seçeneğine basın.
  • Karşınıza hesabınızla ilgili olan tüm ayarlar gelecek.
  • “Üyelik Bilgilerim” sekmesinin altında kullandığınız paketiniz hakkında bilgiler bulunuyor. Burada hangi pakette ne kadar hizmet bedeli karşılı ödediğiniz gibi bilgiler var.
  • En alt bölümde “Abonelik Durumu” sekmesinin yer aldığını göreceksiniz. İşte bu kısmın hemen alt köşesinde “Aboneliğimi İptal Et” sekmesine tıklamanız gerekiyor.
  • Şimdi işlemi onaylamak ve hesabınızı doğrulamak için şifrenizi girmeniz ve onaylamanız gerekecek. 
  • Böylece Exxen üyelik iptali işlemini gerçekleştirilmiş olacak. 

22-06/18/exxen-uyelik-iptali.jpg

Ayrıca yine bu kısımlardan ödeme bilgilerinizi güncelleyebildiğinizi ve yetişkin kontrollerinizi de yapabildiğinizi belirtelim. Tabii ki paket değişikliği yapmak isterseniz yine bunu da aynı menü üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz.

İşte Exxen abonelik iptali işlemi bu kadar basit. İstediğiniz durumda yeniden abonelik satın alabilir ve Exxen platformunu kullanmaya da devam edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin