Exxen'in fenomen dizisi Gibi'nin 5. Sezon çekimleri başladı! Dizi ne zaman gelecek?

Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öcalan'ın yer aldığı fenomen dizi Gibi’nin 5. sezon çekimleri başladı. Peki Gibi 4. sezonda neler oldu? Gibi 5.sezon ne zaman yayınlanacak? Gibi 4. sezonda neler yaşandı? Gibi'nin konusu ne? Gibi'nin 5. sezonu ne zaman gelecek? Gibi'nin 6. sezonu ne zaman çekilecek?

Volkan Usta
06 Aralık 2023 - 12:35
Kültür Sanat

Exxen'in en sevilen işlerinden olan Gibi 5. sezonuyla seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki 5. sezon ne zaman gelecek? İşte detaylar!

Özcanlar Yapım Sarayı’nın imza attığı dizinin başrollerini Feyyaz Yiğit (Yılmaz), Kıvanç Kılınç (İlkkan) ve Ahmet Kürşat Öçalan (Ersoy) paylaştığı dizinin yeni sezon çekimlerine başlandı.

Senarist Aziz Kedi yaptığı paylaşımda 5. sezon çekimlerine star verildiğini belirtti. Bir aksilik olmazsa Gibi dizisi 5. sezonuyla yeni yılda yayında olacak.

FEYYAZ YİĞİT'TEN BEKLENEN PAYLAŞIM!

Dizinin hem senaristi hem de oyuncusu olan Feyyaz Yiği'te "5. Sezon çekimlerimiz başlamıştır" paylaşımıyla Gibi sevenlere yeni sezon için müjdeyi vermiş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin