Jennifer Lopez'in müzikal deneyimi 'This Is Me…Now: The Film' 16 Şubat'ta yayınlanacak

Prime Video, Jennifer Lopez'in müzikal deneyimi 'This Is Me... Now: The Album' ve 'This Is Me... Now: The Film'in 16 Şubat 2024'te yayınlanacağını duyurdu.

Berfin Sengil
06 Aralık 2023 - 12:03
Viral

Toplamda 80 milyondan fazla plak satışı ve 15 milyardan fazla dinlenmeyle müzik dünyasında unutulmaz bir iz bırakan Jennifer Lopez'in uzun süredir beklenen yeni albümü ve albümden ilham alan müzikal deneyim filmi 'This Is Me…Now',16 Şubat 2024’te Prime Video’da izleyici ile buluşacak.

Jennifer Lopez’in yaklaşık on yıl sonra çıkardığı ilk stüdyo albümü olan 'This Is Me…Now', sanatçının 'This is Me…Then' albümünün 20. yıldönümü kutlaması niteliğini taşıyor.

Ünlü İsimler Bir Arada

10 Ocak 2024 tarihinde dünya çapında yayınlanacak olan albümün prodüktör ve bestecileri arasında, Jennifer Lopez, Rogét Chahayed (Doja Cat, Travis Scott), HitBot (Drake) ve Jeff "Gitty" Gitelman (H.E.R, Victoria Monet) bulunuyor. Diğer katkıda bulunanlar arasında Angel Lopez (Jack Harlow), Drew Love (G-Eazy, The Chainsmokers), INK (Beyoncé), Prince Chrishan (Meek Mill, Chris Brown) ve A&R'dan Brandon Riester (BMG) yer alıyor. R&B, çağdaş pop tınıları ve hip-hop ritimlerinin zahmetsizce harmanlandığı albümde Lopez’in bugüne dek en duygusal, içten ve kişisel vokalleriyle kendine özgün imzasını taşımaktadır.

'This Is Me...Now: The Film', 16 Şubat 2024 tarihinde yalnızca Prime Video üzerinden dünya çapında yayınlanmaya başlayacak. Yönetmenliğini Dave Meyers'in üstlendiği yapımın senaryosu Jennifer Lopez, Matt Walton ve Ben Affleck tarafından yazılmış; filmin hikayesi ise Jennifer Lopez, Dave Meyers ve Chris Shafer tarafından kaleme alınmıştır.

Nathan Scherrer prodüktörlüğünde gerçekleşen filmin, yönetici prodüktörlüğünü Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina ve Nuyorican Productions adına Courtney Baxter üstlenmektedir.

İyileşme Süreci Aktarılıyor

Amazon MGM Studios stüdyolarında çekilmiş olan film, Jennifer Lopez'in aşk hayatını içten, düşündürücü, seksi, komik, fantastik ve son derece eğlenceli bir müzikal ve görsel içerikle anlatıyor. Film, Jennifer Lopez’in kendi iyileşme yolculuğuna ve her zaman mutlu sonlara inanmasına içten bir övgüde bulunuyor. Sanatçıyı hiç görülmemiş bir perspektifle izleyiciyle buluşturarak benzersiz bir deneyim sunuyor. 

16 Şubat'ta Yayında

Amazon MGM Studios, Nuyorican Productions’dan satın aldığı 'This Is Me…Now: The Film'i dünya çapında 240’tan fazla ülke ve bölgede Prime Video’da yayınlayacak. Merakla beklenen 'This Is Me…Now: The Album' ise Nuyorican/BMG tarafından satışa sunulacak.

'This Is Me…Now: The Album'un ilk single’ı Can’t Get Enough, 10 Ocak 2024 Çarşamba günü yayınlanacak. Bugünden itibaren tüm büyük yayın kanallarında önceden kayıt yapılabilecek şarkıdan 30 saniyelik bir ses klibi de sosyal platformlarda paylaşılacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin