Facebook'un Elizabeth Olsen'li Sorry for Your Loss dizisi için fragman yayınlandı!

Dizi işine de el atan Facebook'un Facebook Watch hizmeti üzerinden izlenebilecek Elizabeth Olsen'li Sorry for Your Loss dizisi için ilk fragman paylaşıldı. Sorry for Your Loss dizisinin konusu ne? Dizi ne zaman başlıyor?

Volkan Küçükel
29 Ağustos 2018 - 00:36
Kültür Sanat

"Sevdiğiniz birini kaybettiğiniz zaman yolunuzu nasıl bulursunuz?"

SORRY FOR YOUR LOSS DİZİSİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ!

Netflix, Amazon ve Hulu gibi online yayın platformlarının dizi dünyasında pastadan aldıkları payın iyice yükselmesine daha fazla kayıtsız kalmayan Facebook'un dijital yayın servisi Facebook Watch'ta izleyiciyle buluşacak "Sorry for Your Loss" dizisi için ilk fragman yayınlandı.

Ünlü aktris Elizabeth Olsen ismiyle dikkat çeken; hikayesi kocasının ani ölümü ile uğraşan genç bir dul Leigh'e odaklanan dramedi/kara komedi türündeki dizi için Toronto Uluslarası Film Festivali'nde gerçekleşecek prömiyeri öncesinde paylaşılan 01:30 dakika süreli fragmanda tüm karakterlere bakış atmak mümkün.

18-08/29/sorry-for-your-loss-foto.jpg

SORRY FOR YOUR LOSS OYUNCU KADROSU

Kit Steinkellner'in (Z: The Beginning of Everything) yaratıcısı olduğu, ilk sezonu yarımşar saatlik 10 bölümden oluşacak dizide Elizabeth Olsen'i kocasını kaybetmenin acısıyla uğraşan genç bir dul olan Leigh, Kelly Marie Tran'ı (Star Wars: The Last Jedi) Leigh'in kız kardeşi Jules ve Janet McTeer'i (Me Before You, Jessica Jones) bu ikilinin annesi Amy rolleriyle izleyeceğiz.

Jovan Adepo (Tom Clancy's Jack Ryan, Central Park Five) ve Mamoudou Athie (The Get Down, Unicorn Store) oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

18-08/29/sorry-for-your-loss-foto1.jpg

Olsen'in yürütücü yapımcı olarak da görev yaptığı dizide James Ponsoldt (Master of None, The Spectacular Now, The End of the Tour) sezonun birden fazla bölümünde yönetmen koltuğunda oturuyor.

Peabody ödüllü Switched at Birth dizisinin yaratıcısı Lizzy Weiss'in dizi sorumluluğunu üstlendiği yapımın yürütücü yapımcı kadrosu Big Beach TV'den Robin Schwartz, Marc Turtletaub, Peter Saraf; Brillstein Entertainment Partners'tan Cynthia Pett, Brad Petrigala ve Jon Liebman'dan oluşuyor.

18-08/29/sorry-for-your-loss-foto2.jpg

SORRY FOR YOUR LOSS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sorry for Your Loss, 18 Eylül Salı günü Facebook Watch platformunda prömiyerini gerçekleştirecek.

"Sorry for Your Loss" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin