Arrow, The Flash ve Supergirl ortak bölümlerinde Superman sürprizi!

The CW kanalının süper kahramanlarının bu sezonki buluşmasında Arrow, The Flash ve Supergirl ortak bölümlerine Superman de teşrif edecek.

Volkan Küçükel
28 Ağustos 2018 - 23:54
Kültür Sanat

Gökyüzüne bakın! Bu bir kuş! Yoksa uçak mı? Hayır, Tyler Hoechlin, The CW kanalının artık geleneksel hale getirdiği Arrowverse dizilerinin yeni ortak bölümleri için Superman olarak geri dönüyor.

ARROWVERSE CROSSOVER BÖLÜMLERDE SUPERMAN VE LOIS LANE SÜRPRİZİ!

Üstelik Superman yalnız gelmiyor. Yanında Lois Lane'i de getiriyor!

The CW'nun süper kahraman dizilerinden Supergirl'de Clark Kent / Superman olarak izlediğimiz Hoechlin'in bu sezon 09-10-11 Aralık tarihlerinde yayınlanacak ortak bölümlerde yer alacağı açıklandı. Superman ortak bölümlerin hepsinde karşımıza çıkacak.

18-08/28/arrowverse.jpeg

DC/WBTV'nin crossover bölümlerinde Daily Planet muhabiri ve Superman'in sevgilisi olarak bilinen ikonik karakter Lois Lane de görünecek. Peki Lois Lane'i kim canlandıracak derseniz bu konuda henüz bir duyuru yapılmış değil. Yakın zamanda karaktere hayat verecek oyuncuyu öğreneceğimizi tahmin ediyoruz.

Supergirl yürütücü yapımcıları Jessica Queller ve Robert Rovner konuyla ilgili yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandılar: "Lois Lane karakterini Arrowverse'ye dahil etme konusunda sanırız daha fazla heyecan duyamazdık. Bu inatçı, azimli ve cesur muhabir Superman için güçlü bir partner olurken, aynı zamanda DC karakterlerinden oluşan evrenimize harika ve şaşırtıcı bir katkı sağlayacak."

18-08/29/lois-lane.jpg

ORTAK BÖLÜMLER HANGİ TARİHLERDE YAYINLANACAK?

Üç gece sürecek crossover etkinliği 09 Aralık Pazar akşamı The Flash ile başlayıp, 10 Aralık Pazartesi günü Arrow ile devam edecek ve 11 Aralık Salı akşamı Supergirl bölümüyle birlikte son bulacak.

The Flash ve Supergirl'ün yayın günleri bu özel buluşma için değişecek. The Flash normalde Salı günleri yayınlanırken, Supergirl ise Pazar akşamları izleyiciyle buluşuyor.

Bu yılki crossover bölümlerin hikayesinde Batwoman (Ruby Rose) karakteriyle de tanışacağımızı hatırlatalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin