Fahriye Evcen nasıl ünlü oldu? İşte ünlü ismin ünlü olma macerası...

Ekranların sevilen ismi Fahriye Evcen'in ünlü olma öyküsü haberimizde..

Merve Mutlu
29 Nisan 2020 - 14:06
Gündem

Birbirinden başarılı projelerde yer alan ve oldukça sevilen bir isim haline gelen "Fahriye Evcen nasıl ünlü oldu?" sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Ünlü isimlerin nasıl ünlü oldukları haberlerine sitemizden ulaşabilirsiniz...

Fahriye Evcen nasıl ünlü oldu?

20-04/29/fahriye-evcen.jpg

Almanya'da yaşayan ve o dönemde tatil için Türkiye'ye gelen Fahriye Evcen, Oya Aydoğan'ın programına seyirci olarak katıldı. Daha sonra Aydoğan tarafından yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırılan Evcen, telefon alış verişinin ardından Almanya'ya döndü ancak telefonları susmadı. Asla Unutma ve Hasret dizilerinde rol alan oyuncu Yaprak Dökümü dizisi ile üne kavuştu. 

Fahriye Evcen kimdir?

20-04/29/fahriye.jpg

Almanya'nın Solingen şehrinde doğdu. Aslen Samsun Bafra'lıdır. Dusseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bülümü'nde okurken dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul'a yerleşen Evcen, Yaprak Dökümü dizisinde Necla karakterini canlandırdı. İlk sinema deneyimini 11 Nisan 2018'de Cennet filminde başrol oynayarak yaşadı, aynı yıl Aşk Tutulması filminde de başrol oynadı. Almanya'daki yarım kalan üniversitesini de tamamlayan Fahriye Evcen, Boğaziçi Üniversitesi Tarih bölümünden mezun olmuştur. Yapımcılığını TİMS Productions'ın yaptığı Çalıkuşu dizisinde Fedire karakterini canlandırmış, Başrolü paylaştığı Burak Özçivit ile daha sonra Aşk Sana Benzer filmiyle tekrar sinemaya dönmüştür. Son olarak 2016 yılında Burak Özçivit ile evlenmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin