Türkiye'deki en popüler 7 yabancı dizi!

Türkiye'de en çok izlenen yabancı diziler hangileri?

Merve Mutlu
29 Nisan 2020 - 12:53
Gündem

Türkiye yapımı dizilerinin birbirlerine benzerlikleri nedeniyle yabancı dizi yapımlarına yönelen Türkiye vatandaşları, birbirinden farklı yabancı dizilerle vakit geçiriyor. En popüler dizileri takip etmek isteyen izleyiciler için en çok izlenen 7 yabancı diziyi sizler için hazırladık. 

House 

20-04/29/house.png

Türkiye'de de Hekimoğlu adı ile uyarlaması bulunan House dizisi dünyaca ünlü dizilerin başında geliyor. New Jersey eyaletinde bulaşıcı hastalıklar konusunda uzman bir doktor olan Gregory House ile 3 kişiden oluşan ekibinin hastanede yaşadıklarını konu alan dizi medikal dizi kategorisindeki başarısını herkese kanıtladı. Başarılı operasyonlar yürüten House fazla risk aldığı için hastaneden kovulur ve diğer hastaneler de bu yapısı yüzünden işe almak istemezler. Dizinin başrolünde Hugh Laurie yer alıyor ve başarılı performansı ile göz dolduruyor.  Asosyal, saplantılı, ukala, huysuz ama oldukça zeki ve başarılı bir doktor olan House'un maceralarını kaçırmak istemeyeceksiniz. 

Big Bang Theory

20-04/29/big-bang.png

MIT doktorası yapan asosyal iki araştırma görevlisinin karşı apartman dairesine güzel ama biraz safça olan sıradan bir garson olan sarışın güzel Sheldon ile komşuluk ilişkilerini eğlenceli bir dille anlatıyor. 

Lost

20-04/29/lost.png

Oceanic Hava Yolları’nın Sidney-Los Angeles seferini yapan 815 sefer sayılı uçağı, okyanus üzerinden geçerken, manyetik bir alana kapılarak büyük bir adaya düşer. Sıradan bir ada gibi görünen bu er kazazedelerin hayatını farklı biçimde değiştirecektir. Adada mahsur kalan yolcular hayatta kalabilmek ve oradan kurtulmak için mücadeleye girerler. 

The Walking Dead

20-04/29/the.png

Kasabanın polis şefi Ris Grimes, vurulup hastaneye kaldırılmasının ardından komadan uyandıığnda yaşam tamamen değişmiştir. Artık ortalık insan eti yiyen zombilerle doludur. Atlanta'da bu yıkımdan sonra hayatta kalmaya çalışan küçük bir grup insan da kendisinden başka kimseye güvenemez. 

Shameless

20-04/29/shameless.png

Türkiye'de de Bizim Hikaye adıyla uyarlaması yayınlanan Shameless dizisi, annelerinin bırakıp gittiği ve alkolik bir babayla kalan pis işlere bulaşmayı huy edinen 6 kardeşi ve en büyükleri olan Fiona'nın ailesini ayakta tutmaya çalışmasını konu alan trajikomik bir hikaye sunuyor. 

Prison Break

20-04/29/prison-break.png

İnşaat mühendisi olan Michael Scofield, Başkan Yardımcısı'nın kardeşini öldürmek suçuyla idam cezasına çarptırılan ağabeyi Lincoln Burrows'u kurtarmak için tüm yasal yolların tükendiğini fark edince ipleri eline almaya karar veriyor ve hapishaneden kaçış için kusursuz bir plan hazırlıyor. Beklenmedik bir banka soygununun ardından hapis cezasına çarptırılan karakter, planlarını da vücuduna dövme olarak yaptırıp kimsenin şüphesini çekmemeyi başarıyor. ağabeyinin bulunduğu Fox River Eyalet Hapishanesi'ne gönderilen Michael, beklenmedik durumlarla karşılaşıyor ve abisini kurtarmak için girdiği hapishanede 7 kişiyi daha kaçırmak zorunda kalıyor. 

Friends

20-04/29/friends.png

New York'ta yaşayan 20'li yaşlardaki üçü kadın, üçü erkek, altı kişilik bir arkadaş grubunun hayatlarını anlatan dizinin çekimleri 10 yıl süren dizinin karakterleri dizide de gerçek hayattaki gibi yaşlandırılmışlardır. Monica e Ross kardeştir. Aşçı olan Monica'nın kardeşi Ross ise bir akademisyendir. Rachel ise Ross'un gençliğinden beri aşık olduğu Monica'nın okul arkadaşıdır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin