Merve Boluğur nasıl ünlü oldu? İşte ünlü oyuncunun geçmişi..

Ünlüler dünyasının sevilen isimleri nasıl ünlü oldu?

Merve Mutlu
29 Nisan 2020 - 12:48
Gündem

"Ekranların sevilen isimleri nasıl ünlü oldu?" sorusu birçok izleyicinin merak ettiği konulardan biri. Başarılı ve güzel oyuncu Merve Boluğur'un nasıl ünlü olduğunu sizler için araştırdık. 

Merve Boluğur nasıl ünlü oldu?

20-04/29/merve-bolugur-kimdir.jpg

Hedefinde oyunculuk olmayan Merve Boluğur, kuzeninin gideceği ajansa onunla birlikte gitti. Eğlenmek için giden Boluğur orada tanıştığı başka bir ajans yetkilisinin kartını vermesi ve adresin kendi oturduğu mahallede olduğunu fark etmesi ile ajansa uğradı. Fotoğraf çekimine giren Boluğur'a bir süre sonra reklam filmi teklifi geldi ve reklam filminin ardından da dizilerden teklif almaya başladı. İlk dizisi de Acemi Cadı oldu. 

Merve Boluğur kimdir?

20-04/29/merve-bolugur.jpg

2006-2007 yıllarında yayınlanan televizyon dizisi Acemi Cadı'da Ayşegül adlı bir cadıyı canlandırarak başrol oynamış ve bu sayede tanınmıştır.

Daha sonra da TRT´de yayınlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül adında bir karakteri canlandırmıştır. 2009 yılında Star TV'de yayınlanan Kül ve Ateş dizisinde Hayal İsfendiyar adlı karakteri canlandırarak oyunculuğuna devam etmiştir. Kolpa'nın Kadınım şarkısının klibinde Çağkan Çulha ile birlikte oynamıştır. Keremcem'in Yutkunamıyorum şarkısının klibinde de oynamıştır. Küçük Sırlar adlı dizide Ayşegül karakterini canlandırmıştır. Kuzey Güney adlı dizide ise "Zeynep" karakterini canlandırmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde "Nurbanu Sultan" karakterini canlandırmıştır.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim almıştır. 2012-Mayıs ayı itibariyle Rexona markasının reklam yüzü olmuştur. 2014 yılında Maybelline NewYork'un ilk Türk marka yüzü olmuştur. Murat Dalkılıç'ın 2016'da çıkardığı Epik adlı albümündeki Boya Gitsin şarkısında eşiyle düet yapmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin