Vagrant Queen 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

İhanet kanlı bir hesaplaşmaya yol açar! Syfy bilim-kurgusu Vagrant Queen'in yeni bölümünde neler olacak? Vagrant Queen 1. sezon 5. bölüm yayın tarihi, fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

Syfy'ın bilim-kurgu dizisi "Vagrant Queen" son olarak sezonun dördüncü bölümü "In a Sticky Spot" ile ekranlara geldi.

VAGRANT QUEEN 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vagrant Queen'in hikayesi şöyle: Çocuk kraliçelikten öksüz bir yetime dönüşüp kaçak hayat yaşamaya başlayan Elida için her şey arasının bozuk olduğu eski arkadaşı Isaac'ın, annesi Xevelyn'in hala hayatta olduğunu iddia etmesiyle değişir. Yeni yol arkadaşları haline gelen Isaac ve Amae ile birlikte eski krallığının tehlikeli kalbine geri dönmek durumunda kalan Elida, çocukluğundan bu yana ezeli düşmanı olan Komutan Lazaro'nun eline düşmeden annesine ulaşmaya çalışır.

Yayınlanan son bölümde; takımın Cumhuriyet sınırındaki gizli görevi, Lazaro'nun onların varlığını öğrenip etraflarını çevirmeye başlamasıyla bir hayatt kalma mücadelesine dönüşür.

20-04/30/vagrant-queen-1x05-foto1.jpg

VAGRANT QUEEN 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Danishka Esterhazy'nin yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.05 reyting oranı ve 0.182 milyon izleyici ile bir önceki bölümüne benzer şekilde vasat bir performans sergiledi.

İzlenme oranları giderek düşen dizi, bu haftadan itibaren Cuma yerine Perşembe akşamları daha geç bir saatte yayın hayatına devam edecek.

VAGRANT QUEEN 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Natalie Haarhoff'un (Harvest) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümü "Temple of Doom" 30 Nisan 2020 Perşembe akşamı Syfy ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-04/30/vagrant-queen-1x05-foto2.jpg

VAGRANT QUEEN 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Ekip, beklenmedik durumlarla karşılaşacağı Wix'e iniş yapar. İhanet kanlı bir hesaplaşmaya yol açar.

Oyuncu Kadrosu: Adriyan Rae (Elida), Tim Rozon (Isaac), Alex McGregor (Amae), Paul du Toit (Lazaro), Colin Moss (Hath)

VAGRANT QUEEN YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-04/30/vagrant-queen-1x05-foto3.jpg

20-04/30/vagrant-queen-1x05-foto4.jpg

20-04/30/vagrant-queen-1x05-foto5.jpg

20-04/30/vagrant-queen-1x05-foto6.jpg

"Vagrant Queen" (Syfy) 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin