Fam dizisinin yıldızı Tone Bell'den CBS'e yeni komedi dizisi!

Tone Bell yeni bir komedi dizisi projesi ile CBS ekranlarına geri dönmeye hazırlanıyor. Detaylar..

Tone Bell, Nina Dobrev ile rol aldığı tek sezonluk Fam dizisinin ardından yeni bir komedi dizisi ile ekranlara geri dönüyor!

TONE BELL VE CBS'İN YOLLARI YENİDEN KESİŞİYOR!

Fam gibi CBS kanalı için geliştirilen çoklu kamera komedi dizisi projesinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan Bell'in yapımın oyuncu kadrosunda da yer alması planlanıyor.

19-12/23/tone-bell-richie-keen.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Bell'in gerçek yaşam hikayelerinden esinlenerek geliştirilen ve henüz ismi netleşmeyen projenin arkasında yazar-yapımcılar Craig Gerard ve Matt Zinman (Happy Together), yönetmen-yapımcı Richie Keen (It's Always Sunny in Philadelphia, AP Bio, The Goldbergs), Cedric the Entertainer'ın (The Neighborhood) A Bird and a Bear Productions'ı ve Gerard ile Zinman'ın anlaşmasının olduğu CBS TV Studios bulunuyor.

DİZİNİN KONUSU

Gerard ve Zinman'ın senaryosunu kaleme aldığı isimsiz Tone Bell projesinin hikayesi; otuzlu yaşlarındaki bir kadının hamile kalma endişesinden sonra sevgilisinin artık yuva kurmaya hazır olduğunu düşünmesi ve bu düşünceyle onun hayatını değiştirmeye karar vermesi ekseninde gelişen olayları konu ediniyor.

CBS TV Studios yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Gerard, Zinman, Bell, Keen ile birlikte A Bird and a Bear Productions'tan Cedric ve Eric Rhone'dan oluşuyor.

19-12/23/fam-cbs.jpg

Geçtiğimiz yayın sezonunun sezon ortası komedi dizilerinden Fam'in başrollerinden biri olan Tone Bell'in bu projesi sadece tek sezonluk kalmıştı. Netflix'in Disjointed (Carter) dizisi ve Truth Be Told aktörün geçmiş dönemde rol aldığı diğer yapımlar arasında bulunuyor.

19-12/23/gerard-and-zinman-2.jpg

Yapımın senaryosunu kaleme alan ikili Gerard & Zinman ise CBS komedi dizisi Happy Together ve NBC/WBTV antoloji komedisi Trial & Error'da yazar/yürütücü yapımcı olarak görev yapmışlardı. CBS'in dünya çapında popüler komedi dizisi How I Met Your Mother ekibinde yazarlık kariyerlerine başlayan iki isim CBS/CBS TV Studios'un kısa ömürlü komedisi Me, Myself & I'da yürütücü yapımcılık yapmışlardı.

Projenin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin