HBO Max dizisi Made for Love ile teknoloji odaklı bir aşk ve kaçış hikayesine hazır mısınız?

Yakın zamanda hizmete açılacak dijital yayın platformu HBO Max'in kara mizah tarzındaki dizisi "Made for Love"ın oyuncu kadrosu şekillendi. Made for Love nasıl bir dizi? Konusu ne?

2020 yılının Mayıs açı içinde faaliyete geçecek dijital yayın platformu HBO Max'in duyurduğu diziler arasında yer alan "Made for Love"ın oyuncu kadrosu artık iyice şekillendi.

MADE FOR LOVE OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENDİ!

Cristin Milioti (Black Mirror, Fargo) ve Billy Magnussen (Aladdin, Maniac, Velvet Buzzsaw) ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim Raymond Lee (Here and Now, Prodigal Son) oldu.

19-12/22/hbo-max.jpg

Alissa Nutting'in aynı isme sahip romanından ekranlara uyarlanan dizide tekrar eden bir rolle karşımıza çıkacak olan Raymond Lee'yi çevre aktivisti ve Hazel ile aynı liseye gitmiş bir Twin Sands yerlisi Jeff karakteriyle izleyeceğiz.

MADE FOR LOVE NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Yarım saat süreli bölümlerden oluşan kara komedi türündeki dizinin hikayesi; değişken, tatminsiz ve sosyopatik kişiliğe sahip teknoloji CEO'su milyarder Byron (Magnussen) ile on yıl süren bunaltıcı evliliğinden kaçan otuzlu yaşlarındaki Hazel Green'e (Milioti) odaklanıyor.

Hazel, yanından ayrıldıktan kısa bir süre sonra Byron'ın beynine "The Made for Love" adını verdiği devrim niteliğinde bir izleme cihazı yerleştirmiş olduğunu fark eder. Byron, bu izleme cihazı sayesinde Hazel'in her adımını takip edebilmekte, onu izleyebilmekte ve hayatta kalmaya çalışan Hazel'in her düşünce ve hissini bilebilmektedir.

19-12/22/made-for-love-romani-1576965767.jpg

Karanlık, absürt ve alaycı tarzda dokunaklı bir boşanma ve intikam hikayesi olarak nitelendirilen Made for Love hikayesiyle bazılarının aşk için ne kadar ileri gidebileceğini, başkalarının ise onu yok etmek için ne kadar ileri gidebileceğini izleyiciye gösterecek.

MADE FOR LOVE KARAKTERLERİ

Bahsettiğimiz isimler dışında dizinin oyuncu kadrosuna şimdiye kadar dahil olan diğer oyuncular ve karakterleri şöyle:

- Dan Bakkedahl: Byron'ın şirketi Gogol Industries'in güvenlik şefi Herringbone karakterini canlandıracak. Herringbone kendisini rahatsız edici bir biçimde Byron'a olan bağlılığı ve Hazel'e karşı duyduğu karşılıksız arzu arasında sıkışmış bulacak.

- Augusto Aguilera: Memleketine geri dönen Hazel'in dikkatini çeken yerel barmen Liver'ı canlandıracak.

19-12/22/dan-bakkedahl-augusto-aguilera.jpg

- Noma Dumezweni: Made for Love teknolojisinin arkasındaki isimlerden tutkulu deniz biyoloğu Fiffany rolüyle hikayede yer alacak.

19-12/22/noma-dumezweni.jpg

- Ray Romano (Everybody Loves Raymond): Hazel'in yabancılaştığı dul ve emekli düzenbaz babası Herbert Green'e hayat verecek. Son yıllarını gözden uzak bir çiftlikte son teknoloji ürünü son derece gerçekçi seks oyuncağı partneri Diane ile geçiren Herbert, tek çocuğu Hazel'in yaşam korkusuyla beklenmedik bir şekilde kapısına dikilmesi sonrasında iç pişmanlıkları ile hesaplaşmaya ve hiç tahmin etmeyeceği şekilde harekete geçmeye başlar.

19-12/22/cristin-milioti-ve-ray-romano.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Dizi sorumluluğunu üstlenen Patrick Somerville'in (Maniac, The Leftovers) senaryosunu kaleme aldığı Made for Love'da S.J. Clarkson (Collateral, Jessica Jones, The Defenders) yönetmen-yürütücü yapımcı olarak görev yaparken romanın yazarı Nutting dışında Liza Chasin ve Dean Bakopoulos yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler.

İlk sezonu 10 bölümden oluşan Made for Love'ın ne zaman izleyiciyle buluşacağı ilerleyen aylarda duyurulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin