Babil 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Neler olacak?

Star TV'nin yeni dizisinin ilk fragmanı yayında.

Merve Mutlu
21 Aralık 2019 - 15:25
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda: Halit Ergenç, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta, Ozan Güven ve Birce Akalay gibi birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren yeni dizi Babil'in ilk fragmanı yayınlandı. 

19-12/23/babill.png

Prestijli bir üniversitede ekonomi alanında eğitim veren bir profesör olan ve aynı zamanda düzene karşı çıkan İrfan'ın hikayesinin anlatılacağı dizide, günün birinde işinden olması ve pahalı bir tedavi gerektiren ölümcül bir hastalığa yakalanan oğlu için elinden geleni yapması konu ediliyor.  

Babil dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı:

19-12/23/babil-dizisi-1577100091.png

The Choise ismi ile tüm dünyaya satılan ve ilk etapta belN Connect'te yayınlanması planlanırken anlaşmazlık nedeniyle Star TV'ye satılan dizinin ilk fragmanı büyük ilgi gördü. Çok tehlikeli bir hastalığa sahip olan oğlu için para bulmak üzere yola çıkan İrfan'ı nelerin beklediğini bekleyip hep birlikte izleyeceğiz. 

Babil 1. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin