Moda dünyasının harika çocuğu Zac Posen desteğiyle yeni dizi geliyor: The Prince

The Carrie Diaries yaratıcısı Amy Harris ve ünlü modacı Zac Posen ikilisi ABC kanalı için The Prince dizisini hazırlıyor. The Prince nasıl bir dizi?

Ünlü moda tasarımcısı Zac Posen ve yazar-yapımcı Amy B. Harris ikilisi ABC kanalı için hikayesi moda dünyasının içinde geçen "The Prince" isimli yeni bir dizi projesi için iş birliğine imza attı.

ABC'DEN MODA DÜNYASI VE AİLE TEMALI YENİ DİZİ GELİYOR: "THE PRINCE"

ABC Studios ve Mandeville TV ortak yapımcılığında hazırlanan proje Harris'in, Disney TV Studios'a bağlı ABC Studios ve ABC Signature Studios için yeni projeler üretme konusunda imzalamış olduğu iki yıllık yeni anlaşmanın bir ürünü olarak ortaya çıktı.

19-12/20/amy-b-harris.jpg

"THE PRINCE" KONUSU

Harris'in senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesine kısaca bakacak olursak;

The Prince'ın hikayesi fantastik ancak bir o kadar amansız ve acımasız moda dünyasında geçerken; hikaye bir ailenin iş ve kişisel yaşamlarıyla ilgili hareketli, değişken ilişkilerine; sadakat, sevgi ve aile bağlarına odaklanıyor.

Üstün zekalı ve yetenekli bir moda tasarımcısının atılımcı yönüyle her şeyi riske atması, ailesinin geçim kaynağının ve aile şirketinde şimdiye kadar yaratmış oldukları her şeyin yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalmasına neden olur.

Harris ve günümüz moda dünyasında tasarımları ile kendini kanıtlamış Zac Posen yanında Mandeville'den David Hoberman; Todd Lieberman ve Laurie Zaks projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

19-12/20/zac-posen-modaci.jpg

ABC Studios Başkanı Jonnie Davis yeni dizi projeleri hakkında konuşurken "Kadınların sesini yakalamayı başaran Amy gibi çok az yazar var. Onun kavrama ve anlayış zekası bize kadınlar hakkında en zeki, en komik senaryolardan birini getirdi. The Wilds'teki çalışmaları olağanüstüydü ve onunla özel olarak bir iş yapmak istediğimizi biliyorduk. Amy'nin de kabul etmesiyle proje için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Yazar-yapımcı olarak yer aldığı bir dönemin popüler dizisi Sex and the City'nin öncesini konu edinen The CW dizisi The Carrie Diaries'ın yaratıcılığını üstlenen Harris'in yazar-yürütücü yapımcı olarak imzasının bulunduğu diğer diziler arasında The Comeback, Gossip Girl ve Designated Survivor bulunuyor.

The Prince dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin