Family Guy 18. sezon onayını aldı!

Ekranların uzun soluklu animasyon dizisi Family Guy önümüzdeki yayın sezonunda da ekranlarda olacak. Family Guy 18. sezon detayları...

Uzun soluklu animasyon dizisi "Family Guy" severlere müjde!

FAMILY GUY SENEYE DE BİZLERLE!

Quahog, Rhode Island'da yaşayan Peter ve Lois, çocukları Meg, Chris ve Stewie ve antropomorfik köpekleri Brian'dan oluşan Griffin ailesinin yaşadıklarını konu alırken; her bir bölümüyle Amerikan kültürü, toplum, televizyon ve farklı insanlık hallerini hicveden diziye yayıncı kanaldan Fox'tan yeni sezon onayı çıktı.

Buna göre Family Guy, 2019-20 televizyon sezonunda 18. sezonuyla ekranlarda olacak.

19-02/17/family-guy-izle-1550402849.png

FAMILY GUY REYTİNGLERİ 

Seth MacFarlane'in yaratıcısı olduğu dizi, devam etmekte olan sezonunda kendi yayın saati ve aynı gün yayınlarıyla bölüm başına ortalama 2.7 milyon izleyici tarafından takip ediliyor.

19-02/17/family-guy-1550402869.jpg

31 Ocak 1999'da yayın hayatına başlayan yapım, 2002 yılında Fox tarafından iptal edilse de tekrar bölümlerin gösterdiği performans, DVD satışlarının yüksekliği ve fanların desteğiyle 2005 yılında yeniden canlanarak günümüze kadar geldi ve 17 sezona ulaşma başarısını gösterdi.

Seslendirme kadrosunda Seth MacFarlane, Alex Borstein, Seth Green, Mila Kunis ve Mike Henry gibi isimleri bulunduran Family Guy, Pazar akşamları Fox izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin