Bob's Burgers 10. sezon olacak mı? Fox kararını verdi!

Fox'un popüler animasyon dizisi Bob's Burgers yeni yayın sezonunda da izleyicisiyle buluşacak. Bob's Burgers 10. sezon detayları...

Fox'un animasyon dizilerinden "Bob's Burgers"a yeni sezon onayı çıktı!

BOB'S BURGERS İLE YENİ SERÜVENLERE HAZIR MISINIZ?

Karısı ve üç çocuğunun yardımıyla işlettiği hamburger restoranı sahibi Bob Belcher'ın hikayesini konu alan animasyon dizisi 2019-20 yayın sezonunda da ekranlarda olacak.

19-02/17/bobs-burgers-dizisi.jpg

BOB'S BURGERS 10. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin 10. sezon bölümlerinin 2019'un sonbahar döneminden itibaren izleyiciyle buluşmaya başlaması bekleniyor.

BOB'S BURGERS'IN REYTİNGLERİ NASIL?

Devam etmekte olan 9. sezonunda kendi zaman dilimi ve aynı gün yayınlarıyla 2.83 milyon izleyici ortalaması tutturan dizi, Fox'taki yayınının dışında Hulu platformunda da yer almasının desteğiyle ABD'de yaklaşık 8 milyon izleyiciye ulaşırken, uluslararası çaptaki popülaritesini de sürekli yükseltiyor.

19-02/17/bobs-burgers-dizisi-fox.jpg

Seslendirme kadrosunu H. Jon Benjamin, Dan Mintz, Eugene Mirman, Larry Murphy, John Roberts, Kristen Schaal'ın oluşturduğu yapım, Pazar akşamları Fox ekranlarına gelmeye devam ediyor.

Bu arada daha önceden dizinin yaratıcısı Loren Bouchard, Bob's Burgers'ın filminin çekileceğini duyurmuş ve tarih olarak 2020'nin Temmuz'unu işaret etmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin