The Simpsons toplamda 713 bölümle rekora doymuyor!

Ekranların kült animasyon dizisi The Simpsons'ın maceraları en az iki sezon daha bizlerle! The Simpsons 31. ve 32. sezon detayları...

Homer, Marge, Bart, Lisa ve Maggie ile yeni serüvenlere... Televizyon dünyasının primetime kuşağında ekranlara gelen en uzun soluklu dizisi olma unvanına sahip popüler animasyon dizisi "The Simpsons"ın ekranlardan ayrılmaya pek niyeti yok!

THE SIMPSONS 31. VE 32. SEZON ONAYINI ALDI!

Yayıncı kanal Fox, 30. sezonu devam etmekte olan dizisine iki yeni sezon onayını peşin verdi. Böylelikle dizinin 31. ve 32. sezonunun olacağı resmileşti.

Bu onay gelişmesiyle birlikte The Simpsons'ın toplam bölüm sayısı 713'ü bulmuş olacak.

19-02/17/the-simpsons-dizisi.jpg

Yapımın seslendirme kadrosundaki isimlerin sözleşmelerinin de iki sezon daha daha uzatıldığı belirtiliyor. Dizinin seslendirme kadrosunda Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith, Hank Azaria, Harry Shearer gibi isimler bulunuyor.

THE SIMPSONS REYTİNGLERİNİ KORUYOR!

Senelerdir izlenme oranlarında güçlü ve istikrarlı bir grafik ortaya koyan dizi tüm platformlardan gelen izlenme sayılarıyla bölüm başına 7.5 milyon izleyici ortalaması ile mevcut sezonunu sürdürüyor.

19-02/17/the-simpsons.jpg

Şimdiye kadar 33 Emmy, 34 Annie ödülüne hak kazanan yapım People's Choice Award ve 2016 Environmental Media Award gibi organizasyonlardan da ödülle dönerken Peabody Ödülü'ne layık görülen ilk animasyon dizisi olmuştu.

Gracie Films Production ve 20th Century Fox Television ortak yapımcılığında hazırlanan The Simpsons'ın yürütücü yapımcı kadrosu James L. Brooks, Matt Groening ve Al Jean'den oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin