Family Guy 19. sezondan haber var!

Uzun soluklu animasyon dizisi Family Guy için önemli gelişme! Griffin ailesi yeni sezonda da bizimle! 19. sezon detayları...

"Family Guy" takipçilerine müjde! Griffin ailesi bir yere gitmiyor!

FAMILY GUY İÇİN 19. SEZON ONAYI GELDİ!

1999 yılında başladığı ekran serüveninde geçtiğimiz yıl yirminci yılı deviren diziye 19. sezon onayı da çıktı.

Sonbahar döneminde yayınlanmaya başlayacak yeni sezon ile birlikte dizi 350 bölümü devirmiş olacak.

"FAMILY GUY" KONU VE SESLENDİRME KADROSU BİLGİLERİ

Seth MacFarlane'in yaratıcısı olduğu yapımın hikayesi; Quahog, Rhode Island'da yaşayan Peter ve Lois, çocukları Meg, Stewie, Chris ve antropomorfik köpekleri Brian'dan oluşan Griffin ailesinin yaşadıklarını konu alıyor. 

Dizi her bir bölümüyle Amerikan kültürü, televizyon, toplum ve farklı insanlık hallerini hicvediyor.

Seslendirme kadrosunda Seth MacFarlane, Alex Borstein, Seth Green, Mila Kunis ve Mike Henry gibi isimleri bulunduran Family Guy, 31 Ocak 1999'da yayın hayatına başlayıp 2002 yılında Fox tarafından iptal edilse de yayınlanan tekrar bölümlerin gösterdiği ekran performans, DVD satışlarının yüksekliği ve hayranların desteğiyle 2005 yılında yeniden canlanarak günümüze kadar gelmeyi başardı.

"Family Guy" (Fox) 18. sezon fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin