Fantastik Kore dizisi Bulgasal: Immortal Souls'u tanıyalım! Konusu, fragmanı

Netflix'in Kore yapımı fantastik dizisi "Bulgasal: Immortal Souls (Immortality)" 1. sezonuyla yayınlanmaya başladı. Konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu...

"Bu topraklarda 600 yıl önce insan olmayan canlılar yaşıyordu. İnsan yiyen sayısız canavar. Ama artık, tüm canavarlar yok oldu. Ben hariç..."

Netflix'in Kore yapımı fantastik dizisi "Bulgasal: Immortal Souls (Immortality)" 1. sezonuyla yayınlanmaya başladı.

Dizinin 16 bölümden oluşan sezonu 18 Aralık 2021 ile 06 Şubat 2022 tarihleri arasında yayınlanacak.

BULGASAL: IMMORTAL SOULS NASIL BİR DİZİ?

Bulgasal: Immortal Souls; doğumundan itibaren lanetlenerek ölümden muaf kalan intikam peşindeki bir ölümsüzün, ruhunu geri alıp 600 yıllık bir kan davasına son vermek için bir maceraya atılmasını konu ediniyor.

Dan Hwal (Lee Jin-Wook) ve Min Sang-Un (Kwon Na-Ra) odaklı bir hikâyeye sahip olan dizide; Dan Hwal 600 yıl önce bir insandır. Eski hanedanın kalıntılarını silmek için bir subay olarak görevini yerine getirirken ölümsüz olmuştur ve 600 yıldır ölümsüzdür.

Min Sang-Un eskiden ölümsüzdü. O şimdi bir insan olarak reenkarne olmuş ve bir insan olarak yaşamaktadır. Kimliği belirsiz bir katilin annesini ve ikiz kız kardeşini öldürmesi gibi trajik bir olay yaşadıktan sonra adını ve kimliğini değiştirmiştir. Saklanarak yaşamakta ve intikam almak istemektedir.

Ok Eul-Tae (Lee Joon) ölümsüzdür. Dan-Hwal'ın aksine, ölümsüzlüğünün yanı sıra güç ve zenginliğin tadını çıkarmakta; Kore'nin en güçlü figürü olmayı planlamaktadır.

Geçmişte Dan Sol (Gong Seung-Yeon), Dan Hwal'ın karısıydı. Onda herkesin anlayamayacağı özel bir şey vardır.

22-01/02/bulgusal.jpeg

"BULGASAL: IMMORTAL SOULS" OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosu Lee Jin-uk, Kwon Na-ra, Lee Joon, Gong Seung-yeon, Jung Jin-young, Park Myung-sin, Kim Woo-seok gibi isimlerden oluşuyor.

Kwon So-Ra & Seo Jae-Won ikilisinin yazarlığını üstlendiği yapımın yönetmen koltuğu ise Young-woo Jang'a emanet.

22-01/02/bulgusal-afis.jpeg

Bulgasal: Immortal Souls tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Bulgasal: Immortal Souls" (Netflix) 1. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin