Kore'den flört reality dizisi: Single's Inferno 1. sezon Netflix'te başladı!

Issız adada mahsur kalan cilveli bekârlar flört edip kaynaşmaya hazır. Netflix'in flört temalı reality yarışma programı "Single's Inferno" Netflix izleyicisiyle buluşmaya başladı. Konusu, fragmanı...

"Merhaba bekârlar! Cehennem, teknoloji kullanımının sınırlı olduğu ıssız bir adadır. Tek silahınız cazibeniz. Cazibenizi kullanarak birini çekip onun partneri olun. Bir partner bulduğunuzda cehennemden çıkabilir ve cennete kaçabilirsiniz..."

Issız bir adada mahsur kalan cilveli bekârlar flört edip kaynaşmaya hazır. Bu adadan kurtulmalarının tek yolu ise çift olmak ve romantik randevulara çıkmak!

SINGLE'S INFERNO'DA SERÜVEN BAŞLADI!

Netflix'in flört temalı reality yarışma programı "Single's Inferno" Netflix izleyicisiyle buluşmaya başladı.

Sezonun açılış bölümünde; adaya gelen bekâr yarışmacılar önlerindeki sekiz gün boyunca birlikte yaşayacakları potansiyel arkadaşları, sevgilileri ve düşmanlarıyla tanışıyor.

Ardından erkekler bir brunch randevusu kazanmak için yarışırken; eşleşen çiftler Cennet'te geçirecekleri ilk gece için yola çıkıp birbirleriyle yaş ve mesleklerini paylaşıyor.

22-01/02/singles-inferno-poster.jpeg

Bu heyecanlı flört oyununu izleyen Hong Jin-kyung, Lee Da-hee, Kyuhyun ve Hanhae tepkileriyle programa renk katıyor.

SINGLE'S INFERNO BÖLÜM BİLGİLERİ

Sezonu 8 bölümden oluşan yapımın, bölümleri aralıklı olarak yayınlanmaya devam ediyor.

18 Aralık'ta yayınlanmaya başlayan sezon 08 Ocak'ta sonlanacak.

22-01/02/singles-inferno-izle.jpeg

"Single's Inferno" (Netflix) 1. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin