Farah Zeynep Abdullah ve Doğu Demirkol sevgili mi?

Güzel oyuncu yeni sevgilisi ile görüntülendi.

Merve Mutlu
25 Aralık 2019 - 15:21
Yeni Bölüm

Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi ile yıldızı parlayan ve daha sonra birçok projede başarıyla rol alan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın Doğu Demirkol ile aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. 

19-12/25/farah-zeynep.png

2017 yılında Ahmet Rıfat Şungar ile aşk yaşamaya başlayan ve arkadaşlarının da "evlenecekler" dediği Farah Zeynep Abdullah ve sevgilisi Şungar iki ay önce sürpriz bir şekilde ayrılmışlardı. Şimdilerde Kadın dizisinde Emre karakterine hayat veren Şungar ile ayrılmalarının ardından da Doğu Demirkol ile ilişkiye başladı.

19-12/25/farah-zeynep-dogi-dem-1577275816.png

Önceki akşam anneannesi Saadet Temizkan Demiriz ile BKM’de Doğu Demirkol'u izleyen Farah Zeynep, gösterinin ardından kulise giderek anneannesi ile sevgilisini tanıştırdı ve onay aldı. Güzel oyuncu BKM'nin arka kapısından çıkarken, otomobiline kadar sevgilisinin tahsis ettiği korumlarla gitti.  “Yeni ilişkiniz hayırlı olsun” diyen habercilere de  “Anneannemin yanında konuşulacak konu değil bu, ne yaptığınızı sanıyorsunuz?” cevabını verdi. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin