Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin konusu ne?

Yeni dizi Doğduğun Ev Kaderindir'in konusu merak uyandırıyor.

Merve Mutlu
25 Aralık 2019 - 16:03
Yeni Bölüm

tv8 ekranlarında başlayacak olan Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'lu yeni dizi Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin konusu oldukça merak uyandırıyor. 

19-12/25/dogdugun-ev-kaderinde.jpg

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin konusu ne?

Zeynep'in (Demet Özdemir) annesi zengin bir ailenin evinde temizlikçidir. Küçük kızını (Zeynep'i) bu aileye evlatlık verir. Zeynep gerçek ailesi ile bağlarını hiç koparmaz. Zeynep büyür ve Londra'da şirketi olan bir genç ile sevgili olur. Gerçek ailesi ise Zeynep'in bu çocukla evlenmesini istemez Evlenirse Londra'ya gidecek ve iyice uzaklaşacaktır...

19-12/25/mehdi-ve-zeynep.jpg

 

Mehdi (İbrahim Çelikol) mahallenin zıpkın delikanlısıdır. Fakir ama gururludur. Aynı zamanda yaralıdır da. Mehdi ve Zeynep önce tesadüfen karşılaşırlar. Bu karşılaşma pek hoş olmaz. Ardından gerçek ailesinin istediği çocukla tanışmaya gidince karşısında yine Mehdi'yi görür. Zeynep'in gerçek ailesi de damat olarak Mehdi'yi isterler... Zeynep'in üvey zengin ailesi ise Zeynep'i çok seviyordur... Bu bölümde en can alıcı sahne ise Zeynep'in doğum gününe gerçek annesinin gelmesi ve sevgilisi o kadının kim olduğunu sorduğunda Zeynep'in susması ve o arada gerçek annesinin ben dadısıyım demesi olacak. Zeynep'in gözler dolduğu o sahnede, zengin sevgilisi evlilik teklif edince herkes Zeynep'in evlilik teklifi aldığı için ağladığını düşünüyor..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin